Информация за пресата

Нова функционалност в сайта на JobTiger – кандидатстване без предварителна регистрация

четвъртък, 30 ноември 2006
От 30.11.2006 г. търсещите работа в JobTiger могат да кандидатстват за всяка обява, публикувана на сайта без да имат предварителна регистрация. За да кандидатстват за дадена обява, нерегистрираните търсещи работа ще използват новата опция "Кандидатстване без регистрация".

За улеснение JobTiger дава възможност на търсещите работа при кандидатстване директно да прикачват свои файлове с автобиография и мотивационно писмо, след въвеждане единствено на име, фамилия и e-mail адрес.
Всеки кандидат ще получава на посочения от него e-mail адрес потвърждение за успешно изпратени документи, както и потребителско име и парола, с които да управлява и следи кандидатурите си. При повторно кандидатстване за друга обява със същия e-mail адрес, няма да е необходимо кандидатите да попълват отново имената си.

Във връзка с новата функционалност, потребителите на JobTiger вече няма да виждат e-mail адрес за контакт в обявите. Тази промяна цели да предпази работодателите, публикуващи обяви в JobTiger, от получаване на нежелани съобщения и спам.

Кандидатурите ще бъдат изпращани на e-mail адреса на работодателите от системата на JobTiger. Освен на e-mail работодателите ще имат постоянен достъп до получените кандидатури и в своята регистрация в JobTiger.
Назад
ITCD