Информация за пресата

Нова, подобрена версия на JobTiger

вторник, 01 октомври 2002
Най-голямата он-лайн трудова борса Job Tiger e с нова и подобрена версия. Версията е резултат на продължителни проучвания и разработки от страна на екипа на JobTiger, както и на съветите и препоръките, получени от потребителите на сайта.

Целта на подобренията:
- опростяване процеса на подбор на кадри;
- спестяване на време и повишаване на ефективността за над 110 000 посетителя и над 6 милиона зареждания месечно;
- предоставяне на нови възможности на работодателите и на търсещите работа.

Ново за работодатели:
Автоматични филтри в обявата за работа - показват на работодателя в каква степен данните от автобиографията на даден кандидат съответстват на изискванията, поставени в обявата за работа.
Търсене – подобрен е безспорният хит сред функциите - “Търсене на кандидат”. При търсене работодателите имат възможността да търсят по зададени критерии (вече над 20 критерия) в цялата база данни с автобиографии на JobTiger.

Регистрирани кандидати за работа: 67 386
Въведени автобиографии: 36 896

Ново за търсещи работа:
3 варианта на автобиографията – можете да изберете кой от тях да предоставите за търсене. Това е пасивен начин за търсене на работа, като инициативата се оставя на работодателите. За обявените позиции може да се кандидатства с която и да е от трите автобиографии.
Мотивационно писмо - нова възможност за кандидатстване, също в 3 варианта.
Регистрирани работодатели: 2 109

За да се постигне новата функционалност, се наложи пълно преработване на софтуера на JobTiger. Това от своя страна доведе до необходимостта от корекции в автобиографиите, направени от самите потребители.

Ако имате автобиография при старата версия на софтуера и я коригирате, JobTiger ще компенсира неудобството, като Ви предоставя 11 часа безплатен Интернет, осигурен с любезното съдействие на Интернет България!
Назад
ITCD