Информация за пресата

Обяви за работа в телетекста на БНТ

вторник, 04 февруари 2003
От 5 февруари 2003 г на страница 225 от телетекста на Канал 1 на БНТ ще може да се получава на информация за актуалните свободни работни места, публикувани в www.JobTiger.bg - водещата онлайн трудова борса в България.

С разработването на тази нова услуга екипът на JobTiger се надява информацията за свободните работни места да достига до максимален брой хора. Така всеки търсещ работа може от дома си, безплатно, без да се налага да ползва интернет, да получи необходимата му информация.

Информацията, показвана в телетекста ще включва всички нови обяви (позиции), публикувани в интернет портала за работа www.JobTiger.bg, датата, до която са валидни те и фирмата, която ги предлага. Подробности за обявените длъжности ще могат да бъдат намерени в сайта на JobTiger. Там се извършва и кандидастването за съответното място.

www.JobTiger.bg е интегрирана Интернет платформа за подбор на персонал, насочена към българския пазар на труда. Целта на ДжобТайгър е да увеличи ефективността на пазара на труда и да даде на младите специалисти в България възможност за развитие.

Междувременно JobTiger има над 90 хиляди регистрирани потребители (от които 2400 фирми), близо 6 хиляди уникални посетителя на ден и над 6 милиона зареждания месечно.
Назад
ITCD