Информация за пресата

Първото онлайн издание на HR Industry ни връща все по-близо до усещанията на живите срещи

петък, 05 февруари 2021

 

 

Само на 9 февруари можете безплатно и безопасно да разгледате най-добрите продукти и услуги в HR сферата и да присъствате на поредица от актуални лекции

A picture containing text, clipartDescription automatically generated

 

 

Официалното откриване на 10-ото юбилейно издание на единствения специализиран форум за HR у нас, организиран от JobTiger, е на 9 февруари от 10 часа на 2021.hrindustry.bg Деловите срещи и конферентната част ще продължат до 16 часа, като всеки желаещ може да посети форума напълно безплатно. Единствените необходими условия са предварителна регистрация и устройство, свързано с интернет.

Макар и иновативно в начина си на провеждане, първото изцяло виртуално събитие за HR у нас запазва повечето от вече утвърдените си предимства и възможности. Отново, само в рамките на няколко часа всеки посетител ще  може да проведе срещи с водещите доставчици на специализирани услуги и продукти и да разучи кои са най-добрите предложения за подбор на персонал, HR софтуер, пейрол, тиймбилдинги, обучения и симулации, трудова медицина, допълнителни придобивки и др. Разговорите с представителите на фирмите могат да се случват чрез чат, аудио или видео връзка.

Както и досега, безплатни за посетителите, но пълни с ценна актуална информация, ще са и лекциите от конферентната част на изложението. На HR Industry 2021 можете да научите повече за дигитализацията на трудовите досиета, как да повишите доверието в работодателя в настоящата криза, както и как се е променила ангажираността на служителите по време на пандемията. И още: новости в решенията за автоматизация на процесите в сферата на HR и финанси, както и такива за повишаване на продуктивността на служителите по всяко време и от всяко (работно) място. Как да сме по-щастливи и по-удовлетворени от работата си и как да развием потенциала на мозъка си са теми, които също ще присъстват в семинарната програма на HR Industry 2021.

Не знаем кога отново ще можем да се срещаме спокойно и безопасно на събития на живо, но вече знаем, че още на HR Industry 2021 участниците ще се почувстват почти като на форумите от времето преди пандемията. Най-старият организатор на кариерни и HR изложения у нас, JobTiger, е в готовност да предложи на включилите се в събитието възможност не само да разглеждат щанд след щанд и да разговарят с представителите на компаниите, но за първи път посетителите ще могат да общуват и помежду си, така както на събитие на живо. Спокойно и безопасно, те ще могат да си разменят  информация и контакти в иновативен networking booth. Така, полезните срещи, в рамките само на няколко часа, ще са още повече и още по-пълноценни.

Всичко за HR Industry 2021 може да научите от сайта на събитието 2021.hrindustry.bg и от организаторите JobTiger.

 


Назад
ITCD