Информация за пресата

Покана за официалното откриване на ФОРУМ "КАРИЕРИ 2004 - ДОБРА КАРИЕРА, ДОБЪР ЖИВОТ"

петък, 16 април 2004
МИНИСТЕРСТВОТО НА ТРАНСПОРТА И СЪОБЩЕНИЯТА
ПРОГРАМА "БЪЛГАРСКАТА МЕЧТА"
JOB TIGER и НЕСТЛЕ София АД

Ви канят на официалното откриване на

ФОРУМ КАРИЕРИ 2004
“ДОБРА КАРИЕРА, ДОБЪР ЖИВОТ”


Уважаеми колеги,
На 19 април /понеделник/ от 9 часа в СТЦ “Интерпред” вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Николай Василев ще открие официално ежегодния форум “Кариери 2004 – Добра Кариера, Добър Живот”, организиран от програма "Българската мечта" към Министерството на транспорта и съобщенията и Job Tiger ООД, с генерален спонсор Нестле София АД.

Като официални гости на откриването са поканени министърът на младежта и спорта Васил Иванов – Лучано, заместник-министърът на труда и социалната политика Румен Симеонов, изпълнителният директор на Нестле София АД Янис Лазаридис и други.

Над 80 фирми ще вземат участие на тазгодишното издание на форум “КАРИЕРИ 2004 - Добра Кариера, Добър Живот”, който за първи път ще се проведе последователно в три града: София, Пловдив и Варна.

Форумът “Кариери” се провежда за трета поредна година. Основната му цел е да се обединят усилията за откриването на нови възможности за професионална реализация на студенти и дипломирали се млади хора, както и да се подпомогнат работодателите в набирането на стажанти и персонал.
Назад
ITCD