Информация за пресата

Покана за пресконференция на тема: "Обявяване на резулатите и спечелилите в конкурса за студентска стипендия на JobTiger 2004/2005 г."

вторник, 24 август 2004
На 25 август 2004 г., сряда, от 11:00 часа в Пресклуба на Българската телеграфна агенция (БТА) ще се проведе пресконференция на тема “Обявяване на резултатите и спечелилите в конкурса за студентска стипендия на JobTiger 2004/2005 г.”. На пресконференцията официално ще бъдат връчени и грамотите на победителите.

Условие за участие в конкурса беше написването на есе на тема “Как виждам бъдещето на JobTiger”, а срокът за предаване на работите на студентите – от 13 май до 13 юли 2004 г.

Пълна информация за конкурса можете да намерите на страницата на Джобтайгър – www.JobTiger.bg/scholarship.asp.

Джобтайгър е водещият български сайт за търсене и предлагане на работа. Учредената стипендия е продължение на социалната политика на фирмата. Други значими инициативи на JobTiger, насочени към професионалното развитие на младите хора, са ежегодният форум “Кариери”, седмичното предаване “Има начин...”, сътрудничеството в предаванията “Искам работа” и “Глобална младеж”, подпомагането на програмата SOS Kinderdorf за деца без родители, програмата за подпомагане на хора в неравностойно положение и трайно безработните и др.
Назад
ITCD