Информация за пресата

„Приказки за успеха“ ще срещат бъдещите бизнес лидери с вече успелите българи

петък, 27 април 2018
 
 
 
„Приказки за успеха“ е нова поредица от публични събития с дискусионен характер, в която доказани бизнес лидери ще разказват историите за своя кариерен път, стъпките и решенията, които са ги довели до успеха.

• Как са избрали кариерата си?
• Кои са били решаващите етапи и какви интересни решения са взели?
• Кои ситуации не са се развили по план?
• Какви са грешките, които са допуснали през годините?
• Има ли грешен и верен ход? И как да извлечем урок от всяка ситуация?

Отговорите на тези и много други питания, както и възможността да получите отговор и на вашите конкретни въпроси ще получите по време на публичните срещи. Идеята е всички заинтересовани в кариерата си настоящи и бъдещи мениджъри ще могат да чуят, а след това и да разговарят с големите имена в българския бизнес.

Ще повдигнем темата за морала и етиката в съвременния бизнес, за да покажем, че те са не само част от съвременния бизнес, но и залог за успех.

За първото Събитие:

Светлозар Петров е управител на компанията за комплексни HR услуги JobTiger и един от създателите на първия професионален и напълно интегриран сайт за търсене и предлагане на работа в България. Светлозар е член на настоятелството на Американския университет в България, член на настоятелството на Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“, член на настоятелството на Фондация на бизнеса за образованието, един от създателите на Клуба на корпоративния дарител и член на борда на директорите на Българския дарителски форум. Председател e на почетния съвет на Международната награда на херцога на Единбург за България, съучредител на „Образование България 2030“.

Първото събитие от поредицата ще се състои на 16 май 2018 г. от 20:00ч. в Planet Club. Билети могат да бъдат закупени предварително онлайн или на място в деня на събитието.

JobTiger е най-голямата в България компания за комплексни HR услуги, създадена през 2000 г. След повече от 17 години опит и международно ноу-хау компанията има над 30 000 клиенти и контакт с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развива дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход. Освен пълен набор от услуги по подбор на персонал, екипът е и най-големият организатор на събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“. Специалистите в JobTiger провеждат и редица кариерни обучения, а през последните години кампанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти. Сред успешните проекти на JobTiger са и онлайн кариерният портал – JobTiger.tv, създаден през 2012 г., където всеки може да научи полезни съвети за своето кариерно развитие и пазара на труда. Фирмата създава и Audit Advice Associates (AAA) - компания, специализирана в HR одит.
Назад
ITCD