• Стартира третото издание на конкурса Next Generation

  вторник, 26 април 2011

  Вестник „Пари” търси новото поколение мениджъри и предприемачи

  Новите лидери в бизнеса и техните идеи за развитие ще станат известни в третото издание на конкурса Next Generation. Той се провежда от вестник „Пари” с партньорството на City College/University of Sheffield и Deloitte България.

  В състезанието могат да се включат мениджъри и предприемачи до 35 годишна възраст с опит в управлението и лидерски потенциал. Оценяват се кариерно развитие, постижения на сегашния пост, принос за иновативни и социални проекти, финансови резултати и визия за развитие на бизнеса.

  За първи път трима от участниците в конкурса ще получат стипендии за обучение в Executive MBA програмата за мениджъри на City College/University of Sheffield, класиран сред 20-те най-добри британски университети.

  Методологията за оценяване е на Делойт България, а финалистите ще бъдат избрани от авторитетно жури с представители на University of Sheffield, Британски съвет в България, Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, Делойт България и Джоб Тайгър. Ще бъдат избрани Next Generation мениджър 2011, Next Generation мениджър в корпоративна среда и Next Generation предприемач.

  Кандидатите трябва да отговарят на следните условия:
  • да са на възраст до 35 навършени години
  • да заемат мениджърски позиции в компания или да имат собствен бизнес
  • да имат минимум 2 години опит на управленска позиция
  • за EMBA стипендиите – да владеят английски език и да притежават бакалавърска степен
  Крайният срок за кандидатстване е 20 май. Вижте условията и необходимите документи на www.pari.bg и events.pari.bg. Победителите ще бъдат обявени на церемония на 8 юни в София.

  Близо 200 мениджъри са се включили в предишни издания на конкурса, сред тях представители на ДЗИ, Орифлейм, Ейвън, Белла България, Челопеч Майнинг, Софарма, Сименс, Галчев Груп, Пощенска банка, Шнайдер Електрик, Фикосота Синтез, Консултийм и мн. др. Повече за конкурса четете във в. „Пари”, www.pari.bg и в специалното издание „100-те мениджъри” през юни.

  Следете ни във Facebook (Next Generation – новите мениджъри) и в Twitter (#nextgen)

  За вестник „Пари”
  „Пари” e българският бизнес всекидневник, специализиран в бизнес и финансови новини и анализи. Вестникът се издава от "Бизнес медиа груп" АД, част от шведската група Bonnier Business Press. Bonnier Business Press (BBP) е част от международната издателска компания Bonnier AB. BBP разпространява продукти в 13 държави, а печатните издания достигат до 1.4 милиона читатели.

  За Делойт България
  Делойт България е водеща организация в страната, която предоставя професионални услуги в сферата на одита, данъчно-правни услуги, услуги по управление на риска и консултантски услуги в областта на финансите чрез 170 местни и чуждестранни професионалисти.

  За City College/University of Sheffield
  В University of Sheffield се обучават около 24 хиляди студенти от 124 страни, преподавателите са над 6000. Световната класация QS World University Rankings 2010 го поставя на 69-о място в света. Магистърската програма по бизнес администрация за мениджъри (Executive MBA) на University of Sheffield се провежда в международния факултет на университета в Солун. В нея се обучават мениджъри от над 80 институции и компании от Югоизточна Европа, сред които Световната банка, Apple, Актавис, Водафон, Ксерокс, Кока Кола и др. Курсовете се провеждат през уикендите и продължават 16 месеца.

  За контакти:

  Денислава Симеонова, Марина Върбанова
  Телефони: 02/ 4395 848, 0886 228 270
  Email: events@pari.bg
ПВСЧПСН
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1