Информация за пресата

Вход в JobTiger с OpenID

четвъртък, 08 април 2010
Търсещите работа потребители вече имат възможност за бърз и удобен вход в регистрациите си в JobTiger с отворения стандарт за идентификация OpenID, който позволява на потребителите да използват едни и същи данни за вход в различни уеб сайтове.

Вход в JobTiger с OpenID.png
Вход с OpenID могат да осъществяват, както вече съществуващите, така и новите потребители. По този начин те се идентифицират в JobTiger, без да се налага да въвеждат email адрес (или потребителско име) и парола за вход или да попълват регистрационната форма за нов профил. След като веднъж свържат регистрацията си с OpenID акаунт, те ще могат лесно и удобно да влизат в профила си в JobTiger с данните си за OpenID.

На страницата за вход на www.jobtiger.bg е изведен бърз достъп до няколко от най-популярните OpenID доставчика, но има възможност и за ръчно въвеждане на OpenID адрес от потребителя. Една регистрация в JobTiger може да бъде свързана с няколко OpenID акаунта. Списъкът с тези акаунти се намира в профила на потребителя, откъдето могат да се добавят нови или да се изтриват вече добавените.

С включването на „Вход с OpenID” към останалите начини завход (стандартен и през социалната мрежа Facebook) JobTiger цели да спомогне по-бързия и удобен достъп до персонализираните секции на сайта и по този начин – по-ефективното използване на услугите от търсещите работа потребители.
Назад
Zaplatomer