Информация за пресата

Вижте кой ни вдъхновява на работа!

петък, 24 април 2020
На 30 април от 14.00 ч. ще бъде излъчен финалът на „Колегата който ме вдъхновява“
 
 
На 3 февруари бе даден стартът на първата досега кампания „Колегата, който ме вдъхновява“, организирана от JobTiger. В продължение на 10 седмици тя бе динамична платформа, която имаше за цел да отличи всички професионалисти, притежаващи хъс и енергия да се борят докрай и да променят статуквото, да подобряват собствени и чужди рекорди, да експериментират и въвеждат иновации, да посрещат трудностите с усмивка... И едновременно с това да увличат още хора след себе си.

По време на инициативата всеки имаше право да номинира колегата, който най-силно го вдъхновява. Получени бяха общо 102 кандидатури. Сред тях има както мениджъри на екипи, така и редови служители. Има хора, които с години са се доказвали на работното си място, но има и немалко кандидати, които все още са в началото на кариерния си път.

Всяка седмица бе провеждано онлайн гласуване за определяне на финалистите в „Колегата, който ме вдъхновява“. Така, след подадени общо 4430 гласа, на 19 април станаха известни 26-те личности, които предстои да бъдат отличени във финалния етап на инициативата. В навечерието на деня на труда, на 30 април, четвъртък, от 14.00 ч., в YouTube канала на JobTiger ще бъде излъчен клип, с който ще представим всички финалисти и така инициативата официално ще отбележи своя финал.

Както всичко около нас, така и „Колегата, който ме вдъхновява“ премина през ситуацията на COVID-19. Втората половина от инициативата съвпадна с наложеното извънредно положение и дистанционна работа от вкъщи. Изключително сме щастливи да споделим, че дори и от разстояние, много хора номинираха и дадоха гласовете си за своите колеги. Това е показател, че истински вдъхновяващите личности биват признати, както при ежедневен директен контакт, така и в ситуацията на социално дистанциране.

Кандидатурите на всички тези 102 любими колеги, доказват безспорно, че когато професионализмът е допълнен от вдъхновяващи човешки ценности, шансовете да се справим и с най-големите трудности са големи!


За инициативата:
„Колегата, който ме вдъхновява“ е проект на JobTiger, с който целим да идентифицираме хората, които имат положителен образ и влияние в своята професионална област. Хора, които вдъхновяват и заразяват с действията си околните и дават положителен пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване.

За JobTiger:
JobTiger е първият кариерен сайт в България, създаден през 2000 г. Към момента е най-голямата компания за комплексни HR услуги в страната. Има над 30 000 клиенти и работи с повече от 325 000 кандидати за работа. Освен портала за работа JobTiger.bg компанията предлага пълен набор от услуги за подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа и е значим организатор на събития в сферата на човешките ресурси, сред които „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“.
Назад
ITCD