ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
71 компании се регистрираха за участие в „Дни на кариерата“, сектори ИТ, Телекомуникации и BPO до момента
Записването на компании е в разгара си и до момента за участие във форума в София, Пловдив и Варна вече са се регистрирали 71 компании.

За всички, които следят бизнес климата и пазара на труда в България, е ясно, че компаниите, опериращи в сферата на информационните технологии и аутсорсинг услугите, са едни от най-успешните и бързо развиващи се у нас. Тази индустрия обаче не се създава сама. Преди всичко, тя е изградена от хората, които работят в нея. Те са тези, които произвеждат продуктите и услугите, те са тези, които дават всички нови идеи и поставят началото на тенденции, които продължават години. Хората изграждат компаниите, а компаниите изграждат пазара.

В България, а и в световен мащаб, има недостиг на технологични специалисти и макар все повече хора да избират да градят кариера в тази посока, статистиката сочи, че техният брой продължава да не покрива нуждите на непрекъснато растящия пазар. Като част от решението на този проблем, компаниите е нужно да се възползват от всяка възможност за среща с млади специалисти – такива, които наскоро са завършили своето образование или такива, на които им предстои да го завършат.

„Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Телекомуникации и BPO е серия от кариерни събития, която има за цел да събере на едно място водещите компании, работещи в сферата на високите технологии у нас и да ги срещне с голям брой силно мотивирани и образовани млади хора, които биха могли да заемат техните свободни работни и стажантски позиции.

„Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO ще се проведат в София на 12 октомври в Интерпред – СТЦ София, в Пловдив на 16 октомври - Пловдивски Панаир, Конгресен Център и за първи път във Варна - 18 октомври, Swiss Belhotel, Варна.

Работодателите, които желаят да се включат, могат да заявят своето участие на следния адрес: http://it.careerdays.bg/bg/employers.

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, със спонсорската подкрепа на TeleTech.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
GCDF сертификационен тренинг по кариерно консултиране

Основен фокус на тренинга: Усвояването на умения и знания за оценка на потенциала, силните страни и областите за развитие на служителите, както и умения за консултиране, коучинг и менторинг.

За кого е предназначен сертификационният тренинг: специалисти по човешки ресурси; консултанти и коуч специалисти; мениджъри на екипи и тийм лидери.


Предстоящи издания на тренинга:
септември - октомври 2017 г.

За записвания и допълнителна информация, може да се свържете с екипа на JobTiger или да пишете на e-mail: gcdf@jobtiger.bg.
Повишаване квалификацията на персонала. Как и защо?

Във вашето предприятие са заети множество служители, част от които са със средно или по-ниско образование. Правили сте изследване на ангажираността или просто смятате, че те не са достатъчно мотивирани и не дават 100% от себе си.

Искате ли да им помогнете да повишат своята квалификация?

Включете се в процедура: BG05M9OP001-1.021 "Обучения за заети лица", чиито срок е удължен до 15.08.2017 г.

За повече информация по този проект може да се свържете с Център за професионално обучение към JobTiger на:

trainings@jobtiger.bg
02/49 180 19
02/49 180 24

Повишете квалификацията, мотивацията и ангажираността на персонала си.
 
Интересно от JobTiger.tv
Блиц-анкета с Маги и Ники от JobTiger Recruitment

В рамките на компанията JobTiger оперира и най-добрата рекрутърска агенция на нашия пазар – JobTiger Recruitment. Там отдават силите и времето си мнозина млади и позитивни хора, с отлични умения в подбора на персонал. Именно затова намираме за съвсем логично да им подадем микрофона за една бърза анкета. Стартът е с Маги и Ники, които можете да видите в горния клип. Разговорът стана мил и усмихнат, за което сме им много благодарни.

Ако пък искате служебно да се свържете с тях, отбийте се на сайта на агенцията – http://jobtiger.agency/.

  • Маргарита Наумова, Лятна DBA Академия: „Учебната ни програма идва директно от нашия практически опит“
  • Конференцията Bulgaria Excel Days 2017 ще се проведе през ноември
  • Защо служителите напускат мениджърите си? Ето краткия отговор
  • Как да реагирате, ако получите негативна обратна връзка на работа?
  • Жестове с ръце – как да ги използвате, за да изглеждате по-уверени, когато говорите
  • Разговорът при напускане – има ли ключови правила?
  • Как да обсъждате заплащането си на работа
  • 5 съвета за по-добра комуникация по време на интервю
  • 8 ключови факта за една фирма, които можете да разберете от интериора на офиса и поведението на служителите