ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
София, Пловдив и Варна ще са трите града, в които ще се проведе кариерният форум "Дни на кариерата" 2018 в сектори: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг
Участието в кариерен форум е доказано работещ начин за намиране на подходящи кандидати за работа или стаж. По традиция, форумът „Дни на кариерата“ в сектори: IT, Комуникации и Аутсорсинг, има за цел да събере на едно място студенти и млади специалисти с водещите български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинга.

И тази година, за девети пореден път, изданието на форума в София ще даде началото на редица стартиращи кариери. Датата е 11 октомври и от 10:00 до 18:00 часа компаниите участници ще имат възможността да се представят пред правилно подбрана аудитория, да разкажат за своите свободни работни и стажантски позиции и не на последно място да затвърдят мястото си сред най-желаните работодатели в някой от изброените сектори.

От друга страна, форумът е много полезен за младите специалисти, защото им дава възможност да научат повече за състоянието на пазара на труда, да се запознаят лично с представителите на водещи работодатели в България и по света.

Форумът продължава в Пловдив, където третото Пловдивско издание ще се проведе на 15 октомври в Конгресен център на Пловдивски Панаир от 10:00 до 16:00 часа. Крайната точка, за втора поредна година, е гр. Варна - датата ще бъде 17 октомври в Rosslyn Dimyat Hotel. Събитието е с начален час 10:00 часа и ще продължи до 16:00 часа.

Събитието е на преференциални цени за ранно записване до края на м. юли. Местата са ограничени! Повече информация и формата за регистрация - тук!

Събитието се организира от компанията за HR услуги JobTiger. Златен спонсор е PFSweb, сребърен спонсор - Accenture Bulgaria, бронзов спонсор - Milestone Systems Bulgaria.

За повече информация и записване:
Т: 02/ 49 180 11/13/22, E: events@jobtiger.bg.
„Дни на кариерата“ 2018 в сектори: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти | 29 ноември 2018 г. | УНСС

На 29 ноември 2018 г. за девети пореден път във фоайето на „Университета за национално и световно стопанство“, София, ще се проведе специализираният кариерен форум „Дни на кариерата“ 2018 в сектори: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти. Форумът дава възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в тези области да се срещнат с най-големите компании-лидери на пазара и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.

За повече информация относно условията за участие и всички останали възможности, от които може да се възползва вашата компания на предстоящото събитие, може да се вържете с екип „Събития“ на JobTiger на: Email: events@jobtiger.bg Тел: (+359 2) 49 180 11/13/22

Кариерният форум се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, с организационната подкрепа на „Университет за национално и световно стопанство“, Междууниверситетски център за развитие на кариерата и Студентски съвет при УНСС.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
„Приобщаваща работна среда: ползите за бизнеса“ - Уъркшоп за изграждане на многообразна и приобщаваща корпоративна работна среда

Срещата е насочена към HR мениджъри на компании и поставя фокус на принципите за изграждане на подкрепяща работна среда за корпоративните служители. Има ли необходимост за структуриране на политики, зачитащи многообразието, и какви са ползите от него за бизнеса са ключовите въпроси, на които участниците ще могат да намерят отговори.

Да споделят практически опит и препоръки са поканени Димитрина Василева, ръководител Многообразие и приобщаване за Централна и Югоизточна Европа в Ърнст & Янг - България с 13 години опит в сферата на човешките ресурси. Никола Димов, мениджър по подбор на персонала за Европа в Браун Форман и глобален лидер на вътрешнофирмената ЛГБТ организация на служителите.

Уъркшопът е планиран за 18 юли 2018 г. с продължителност от 4 часа, от 13:00 до 17:00 часа. Мястото за провеждане е галерия Gredo Bonum, ул. Славянска 2, София.
Може да потвърдите своето участие до 12 юли 2018 г. на aivancheva@dfbulgaria.org

Срещата се организира от Български дарителски форум, съвместно с фондация „ГЛАС“, Work it OUT - Българската платформа за ЛГБТ корпоративно равноправие и приемаща работна среда, Мрежа на жените професионалисти – София, HR компанията JobTiger и платформата Work it OUT.
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Hills of Rock 2018 - най-големият фестивал в България, идва!

Пловдив, 20-22 юли. 3 дни, 4 сцени, над 50 артисти и групи от САЩ и различни държави в Европа.

Наред със световните звезди, могат да бъдат видяни и актуални имена от съседните балкански държави, както и най-добрите български групи.

Хедлайнери са суперзвездите Iron Maiden, Judas Priest и Sabaton.

Сред останалите групи, които ще участват са: DOPE | TREMONTI | CREMATORY | BATTLE BEAST | THE RAVEN AGE | FISH | MADAME MAYHEM | SERENITY | JINJER | AIRFORCE и много други.

Oрганизаторите на фестивала ще изградят и специална къмпинг зона за желаещите да посетят събитието.

Вижте всичко за фестивала на https://hillsofrock.com/!

HILLS OF ROCK се реализира ежегодно и е най-голямото музикално събитие в България през последните години, част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.