ЕСЕННИ КАРИЕРНИ СЪБИТИЯ НА JOBTIGER
Продължава регистрацията за есенните кариерни събития организирани от JobTiger
Първото събитие в есенния ни календар е „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Телекомуникации и BPO. Тази година форумът ще се проведе в София на 12 октомври 2017 г. и в Пловдив на 16 октомври 2017 г.

За първи път тази година, форумът ще се реализира и във Варна – 18 октомври, Swiss Belhotel Варна.

До края на м. август е в сила предложението за ранна регистрация на преференциални цени за събитията „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Телекомуникации и BPO. Организатор на събитието е JobTiger.

Осмото есенно издание на специализирания форум „Дни на кариерата” в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти ще се проведе на 30 ноември 2017 г. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).
До 30 септември 2017 г. може да се регистрирате за участие на преференциални цени.


Местата са ограничени!

Повече информация във връзка с форумите, таксите за участие и начина на регистрация бихте могли да получите от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02/49 180 13
02/49 180 22

Направете своята регистрация и бъдете част от най-успешните кариерни форуми в България!
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Повишаване квалификацията на персонала. Как и защо?

Във вашето предприятие са заети множество служители, част от които са със средно или по-ниско образование. Правили сте изследване на ангажираността или просто смятате, че те не са достатъчно мотивирани и не дават 100% от себе си.

Искате ли да им помогнете да повишат своята квалификация?

Включете се в процедура: BG05M9OP001-1.021 "Обучения за заети лица", чиито срок е удължен до 15.08.2017 г.

Центърът за професионално обучение към JobTiger може да ви помогне с консултации за подготовката на документи, разработване на програми и последващи обучения на заети лица. За повече информация, може да се свържете с нас:
trainings@jobtiger.bg
02/49 180 19
02/49 180 24

Повишете квалификацията, мотивацията и ангажираността на персонала си.
В момента тече четвъртият етап от тазгодишното издание на „ТОП ИКТ Работодател“ - представяне на временните резултати

След попълването на въпросниците и обработката на резултатите, всяка компания ще получи своите временни резултати в проучването. Предстои последната стъпка, която участва в изчисляването на рейтинга на компаниите - създаването на план за последващи действия. Веднага след оценяването на плановете, ще бъде определен и финалният рейтинг на компаниите участници и ще бъдат представени резултатите от шестото издание на ежегодната класация „ТОП ИКТ Работодател“.

Тази година в проучването се включиха 28 компании. След края на втория етап „Попълване на въпросниците“ са попълнени 3828 въпросника.

Изследването „ТОП ИКТ Работодател“ се осъществява по методология на единствената в България компания, специализирана в одит в областта на човешките ресурси – Audit Advice Associates (AAA). Проучването изследва факторите и степента на ангажираност и удовлетвореност на служителите в сферата на информационните и комуникационните технологии.
 
Интересно от JobTiger.tv
Ростислав Стефанов, Телепол: „Мотивацията не е еднаква при различните йерархични нива“

На 23 и 24 юни, в град Вършец, се проведе 25-тото издание на добилия с времето известност в гилдията формат – HR Weekend. Над 20 професионалисти се срещнаха в уютната и прохладна атмосфера на Sunny Garden Spa Hotel.

Г-н Ростислав Стефанов, от Телепол, с удоволствие сподели в началото на разговора ни, че е участвал в почти всички издания на формата HR Weekend. Той подчерта, че смисълът от това събитие е да се сподели опит с млади колеги, да им бъде помогнато да се развият като професионалисти и не на последно място, да се обменят добри практики.

  • Десислава Петрова, APS Trading: „За нашия мениджмънт е най-важно хората да се чувстват добре на работа“
  • 4 знака, че не сте създадени за работа от 9 до 5
  • София Христова, Язаки: „За мен, лично, темите на този HR Weekend са много интересни“
  • Как да се изкачите бързо в йерархията на големите фирми
  • Потвърдено: щастливите хора са по-продуктивни
  • Състоя се двадесет и петото издание на събитието „HR Weekend“
  • Елена Тенева, Агри България: „Образовани кадри все по-сложно и трудно се намират“
  • Как да подобрите присъствието си в LinkedIn?
  • 9 неща, които не осъзнаваме, че са изобретени в началото на 21-ви век