ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Планирайте годината с JobTiger.events!
Само преди две седмици Ви представихме нашия Годишен календар от кариерни събития за 2019 г. и повече от 60 компании вече се възползваха от различните възможности за ранно записване.

С негова помощ Вие също бихте могли да планирате участието си в изложенията ни през цялата година. Повече информация във връзка със събитията, таксите за участие и начините на регистрация бихте могли да откриете в календара, както и на careerdays.bg.

До края на годината и Вие може да се възползвате от специалните ни предложения за ранно записване на преференциални цени.

Оставаме на Ваше разположение, в случай, че е необходима допълнителна информация и съдействие.
events@jobtiger.bg
02/49 180 11/ 13/ 22
Станете и Вие част от HR Industry 2019 – събитието, което концентрира най-интересното от HR тенденциите!
HR секторът е изключително динамичен и все по-важен за българската икономика. HR Industry дава шанс да представите най-добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на талантите.

Най-актуалните тенденции в бранша, събрани на едно място! Запишете се за участие и представете услугите си на събитието, което никой HR не пропуска!

Кога: 7 февруари 2019 г.
Къде: Интерпред – СТЦ София

HR Industry е уникално за HR бранша събитие, което събира над 50 изложители – български и международни компании, доставящи услуги в сферата на човешките ресурси – подбор на персонал, HR софтуер, пейрол, тимбилдинги, обучения и симулации, трудова медицина, допълнителни придобивки и др.
По време на изложението всички тези компании имат възможността да представят своите услуги през целия ден, в рамките на собствен фирмен кът, и да се срещнат със стотици потенциални клиенти и бизнес партньори.

Богатата семинарна програма ежегодно привлича над 550 професионалисти с интерес към новостите в бранша! Тази година има четири презентационни зали, от които може да се възползвате, за да покажете как можете да бъдете от полза за бъдещите си клиенти.

За да отговорим на всичките Ви нужди, сме подготвили четири конфигурации на пакетите за участие – с щанд, с презентация, с щанд и презентация, както и рекламни опции.

На сайта на изложението е видима пълната информация. Там можете да направите своята регистрация на преференциални цени до края на 2018 г.

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger в партньорство с Българска асоциация за управление на хора. Генерален спонсор е MetLife, а организационен партньор е Интерпред - СТЦ София.
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
83 работодатели и 6000 посетители на „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти

На 29 ноември 2018 г., в УНСС, се състоя единственото специализирано събитие по рода си – „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти.

Университетът за национално и световно стопанство за поредна година бе домакин на традиционните „Дни на кариерата“, които са мост между висшето образование и бизнеса и прекрасна възможност за директно общуване между работодателите и студентите на университета.

Всяка година събитието осигурява безценна за студентите и младите специалисти възможност, на кариерните щандове да се срещнат с представители на големи български и международни компании. По време на изложението се представиха 83 компании и организации от споменатите сектори, със своите свободни работни и стажантски позиции, а посетителите бяха почти 6000. Форумът се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Изложителите изразиха удовлетворението си от големия брой посетители, от които мнозина дадоха заявка, че имат потенциала да се превърнат в бъдещи служители на участващите компании. Студентите и младите специалисти също споделиха задоволството си от интересните предложения, които отправиха към тях множество перспективни и водещи работодатели.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Направете си професионален коледен подарък - абонирайте се за списание „Човешки ресурси“

Списание „ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ” е специализирано издание по актуални въпроси на човешките ресурси, което е на пазара вече 27 години.

Направете си професионален коледен подарък. Препоръчайте и на Ваши колеги.

Каталожните номера на списанието за абонамент чрез Доби прес и Български пощи може да видите на https://bit.ly/2TrfhLa, в карето „Заявка-договор“.