ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
„Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсорсинг наближават
Поредицата специализирани кариерни събития „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг наближава – софийското издание е на 12 октомври в Интерпред – СТЦ София, пловдивското, на 16 октомври в Конгресен център на пловдивски панаир, а варненското на 18 октомври в Swiss Belhotel. По време на събитията, стотици млади специалисти ще открият първата си работа или стаж в утвърдени български и международни компании.

В наближаващите събития ще участват повече от 90 компании в трите града, сред които Soitron, PFS, Comstream, TechHuddle, Paysafe, Flaconi, endava, eMerchantPay, Talent Hunter, Trixir, UBER ENGINEERING, Tryzens Bulgaria, Дайс Софтуер ООД, Kaufland Service EOOD, O-systems, Convergys, Software AG, Concentrix Services Bulgaria EOOD, EGT Interactive, Стемо ООД, Sitel. Сред тях се открояват телекомуникационни гиганти, утвърдени IT фирми и известни компании от BPO сектора. Независимо от разликите между тях, всички изложители са водени от съображението да открият добре подготвени и комуникативни млади хора. Иначе казано – те ще бъдат на изложението, за да открият своите бъдещи служители. Това безспорно е една отлична кариерна възможност.

Както обикновено, по време на събитията ще се проведе дискусионен панел „Особености на ИТ кариерата“, по време на който ще се обсъдят актуални теми, свързани с пазара на труда и качествата, които се търсят у кандидатите за работа.

Изчерпателна информация за форума ще откриете на интернет страницата му, както и във Facebook.

Кариерният форум се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Златен спонсор на събитието е iCARD, бронзов спонсор TeleTech Eastern Europe. Организационен партньор е Интерпред – СТЦ София.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Кой е ТОП ИКТ Работодател за 2017-та година? Съвсем скоро предстои да разберем

Отбележете в календара си датата 10 октомври, когато за шеста поредна година, ще споделим какви са водещите HR практики и пред какви предизвикателства, свързани с ангажираността и удовлетвореността на служителите, са изправени HR специалистите и управителите на компании в един от най-динамично развиващите се сектори в България.
Елена Маринова, член на УС и Председател на Комисията по образование на БАИТ, президент на Мусала Софт, Георги Първанов, Член на УС на БАУХ и Светослав Иванов, изпълнителен директор на БАА, са само част от имената на участниците в кръглата маса, а кои са останалите, скоро ще споделим.
Повече от половината места за участие в „Дни на кариерата” в секторите: Икономика | Финанси | Човешки ресурси | Маркетинг | Обслужване на клиенти вече са заети

На 30 ноември 2017 г. от 10:00 ч. във фоайето на Университета по национално и световно стопанство ще се проведат „Дни на кариерата”, посветени на секторите: Икономика | Финанси | Човешки ресурси | Маркетинг | Обслужване на клиенти. Организатори на събитието са JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

През 2016 г. в „Дни на кариерата” в УНСС, сектори: Финанси | Застраховане | Маркетинг и реклама | Обслужване на клиенти участваха 77 компании, а форумът беше посетен от почти 5000 студенти.

До момента повече от половината места за участие на работодатели са вече заети, но засега има свободни места за компаниите, които биха желали да се включат, а до 30 септември 2017 г. може да се регистрирате за участие на преференциални цени.

Повече информация за събитието и регистрацията за участие може да намерите на сайта на събитието или да се вържете с екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02/ 4918 013
02/49 180 22
GCDF сертификационен тренинг по кариерно консултиране

За групата с период на обучение септември - ноември 2017 г. остават
5 места.


Основен фокус на тренинга: Усвояването на умения и знания за оценка на потенциала, силните страни и областите за развитие на служителите, както и умения за консултиране, коучинг и менторинг.

За кого е предназначен сертификационният тренинг: специалисти по човешки ресурси; консултанти и коуч специалисти; мениджъри на екипи и тийм лидери.


Предстоящи издания на тренинга:
Септември - ноември 2017 г. За предстоящата група остават 5 места.

За записвания и допълнителна информация, може да се свържете с екипа на JobTiger: e-mail: gcdf@jobtiger.bg, тел. 02/ 4918 019
 
Интересно от JobTiger.tv
IT истории – Михаил Илинов, Flowminds

Запознайте се с Мишо – full-stack developer или казано по друг начин, ИТ маниак (абе, направо нърд, ама от готините) с много познания по различни технологии и над 10 години професионален опит. Мишо (Михаил Илинов) е една от движещите сили в ИТ компанията Flowminds и надежден приятел, който си върши добре работата и помага на колегите си с богатия си опит.

Ако усещаш, че би искал да тръгнеш по такива пътеки и вече имаш известни познания, не се колебай да се запишеш за участие в предстоящия кариерен форум „Дни на кариерата“ – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, където ще те очакват над 80 перспективни работодатели

  • #HRInterview: Пламена Цветанова, Senior Human Resources Representative, Infragistics
  • Изследване на учени от Станфорд: работата от вкъщи намалява наполовина броя на напусканията и увеличава продуктивността
  • 85% от кандидатите за работа лъжат в CV-то си: как да познаете лъжците
  • Честит ден на програмиста
  • Според рекрутърите: как да бъдете успешно забелязани, ако откриете перфектната позиция?
  • #HRInterview: Яна Папардова, Мениджър Човешки Ресурси, IT Hub Kaufland Service
  • 7 знака, че не бива да работите за стартъп