ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Дни на кариерата в Технически университет - Габрово
Имаме удоволствието да Ви поканим на първото за град Габрово събитие „Дни на кариерата“ в Технически университет Габрово.

Събитието ще се състои на 26 април 2017 г. във фоайето на библиотеката на ТУ - Габрово.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ДНИ НА КАРИЕРАТА – ТУ ГАБРОВО, ЗА ДА:
 • представите лично своите свободни позиции и стажантски програми сред амбициозните млади хора с технически профил.
 • спестите пари и време от дългия процес по подбор.
 • утвърдите своя работодателски имидж сред студентите.
 • демонстрирате работодателската си марка пред точната аудитория.

На сайта на събитието можете да откриете повече информация във връзка с условията за участие:
http://www.jobtiger.bg/career-days-gabrovo/

„Дни на кариерата“ в Габрово се организират от JobTiger, съвместно с Технически университет - Габрово.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Първите 9 компании вече се регистрираха за участие в
ТОП ИКТ Работодател 2017


„ТОП ИКТ Работодател” е единственото по рода си проучване на ангажираността на служителите в сектор „Информационни и комуникационни технологии” у нас. То ще даде възможност на всяка компания, чрез външна обективна оценка, да получи анализ на ангажираността на служителите си, анализ за състоянието на бранша, както и индивидуална информация за мястото на компанията сред участниците в проучването.

Проучването има за цел да открои предпочитаните работодатели в ИКТ сектора в България и да очертае водещите тенденции в управлението и развитието на човешките ресурси в тази област.

Първите компании вече се регистрираха за участие в проучването. Всички, желаещи да се включат в тазгодишното изследване могат да го направят на адрес topictemployer.bg

За повече информация:
JobTiger: Йоанна Ралева, 0884 070 906, joanna@jobtiger.bg
ICT Media: Бистра Нейчева, 0885 90 52 85, bistra.neicheva@idg.bg
Покажете, че сте част от компаниите, които движат технологиите напред и задават тенденциите за бъдещето!

1 ден, 3 направления и близо 300 посетители, стартирали кариерата си в информационните технологии!

Включете се в Be IT и бъдете част от едно по-различно технологично събитие!

За първи път и в Пловдив!
13 май – Пловдив – Grand Hotel Plovdiv;
20 май – София – Suite Hotel Sofia.
Започна най-мащабният кариерен форум – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

Шестнадесетото издание на най-голямото младежко кариерно събитие в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ бе официално открито на 14 март 2017 г. в Национален дворец на културата, гр. София.

Форумът протече в София в рамките на два дни – 14 и 15 март и във Варна на 20 март. Главната му цел е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти, да открият възможности за професионална реализация. През изминалите 15 години, „Национални дни на кариерата“ се доказа не само като най-мащабното кариерно събитие в страната, но и като място, от където са започнали много кариерни пътища. На много от щандовете днес, от страна на фирмите, стоят хора, намерили първата си работа или стаж на същия форум преди години.

Тази година, форумът ще продължи в Русе на 22 март, Свищов на 27 март, Велико Търново на 29 март, Бургас на 3 април и ще приключи в Пловдив на 5 април.

За записвания и повече информация:
events@jobtiger.bg
М: 0882 36 44 56
Т: 02/ 49 180 13/ 22

„Национални дни на кариерата“ се организират за шестнадесета поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.
 
Интересно от JobTiger.tv
Във Варна 47 компании предложиха работа и стаж за младежи и студенти

По време на варненското издание на най-мащабния кариерен форум в страната – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“, се срещнаха 47 компании и над 1800 посетители.

Форумът протече във Варна в рамките на един ден – 20 март от 10:00 ч, до 18:00 ч., в Swiss Belhotel. Главната му цел бе работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация.

  • Webit награждава най-иновативните проекти в региона
  • Нели Петкова, FFW: „Работим на международно ниво“
  • Acticall Sitel Group: успешна комбинация, една година след сливането
  • 6 причини умните хора да се провалят
  • Невяна Желязкова, Инвестбанк: „Отличаваме се с умение да задържаме кадрите си“
  • В София над 120 компании предложиха работа и стаж за младежи и студенти
  • Как да превърнете служителите си в истински експерти?
  • 3 стъпки за създаване на успешен бизнес
  • 3 начина отново да заобичате това, което правите!
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Архитектура, дизайн и инженерни науки в Politecnico di Milano

Един от най-престижните технически университети в света – Politecnico di Milanо – кани всички архитекти, дизайнери и инженери на своите информационни срещи, които ще се проведат в следния график:

Събитията са безплатни и ще се проведат както следва:
 • София – 22 март, 18:30 часа, х-л “Маринела” (бивш “Кемпински”)
 • Варна – 23 март, 18:30 часа, х-л “Голдън тюлип”

Със своите 40 000 студенти Politecnico di Milano е най-голямото учебно заведение за инженери, архитекти и индустриални дизайнери в Италия. Университетът предлага множество магистратури, по-голямата част от които са изцяло на английски език.

Заповядайте на 22 март в София и на 23 март във Варна, за да се срещнете лично с представител на учебното заведение! Регистрирайте се безплатно ТУК.
24-ти март, София: IT4HR, еднодневен тренинг курс за HR-специалисти и рекрутъри в IT сферата

На 24-ти март в Международна компютърна академия IT STEP, София, ще се проведе еднодневен тренинг курс за HR-специалисти и рекрутъри в IT сферата - IT4HR. Събитието ще се състои от 10:00ч. до 18:00ч. на бул. Александър Стамболийски 55.

Какви знания ще получите на IT4HR: Програмата ще покрие теми като основи на технологиите, изисквания на IT компаниите според техния профил и въведение в стандартите и управлението на софтуерни проекти. Тренинг курсът цели да запознае участниците с основните технологични изразни средства, терминология и жаргон, както и да им даде реални примери и съвети, като например за това как да разпознават подходящите кандидати без точно съвпадение на ключови думи.

За кого е полезен тренинг курса: за всички рекрутъри и HR-специалисти, които искат да получат познания и разбиране за основните понятия и процеси в IT сферата, с цел да улеснят подбора на IT кадри и да подобрят комуникацията си с технологичните отдели.

Такса участие: 210 лв.

Регистрирайте се!
Най-добрите идеи за изключителен успех в продажбите

Kак да организирате задачите си за деня и седмицата? Какви техники да използвате при среща с нов клиент, за да изградите високи нива на доверие? Как да продавате чрез задаване на правилните въпроси?

Това са само част от темите, по които ще говори един от най-добрите лектори в света - Брайън Трейси - на своето обучение в София.

Психология на продажбите
31 май, 2017, Интер Експо Център, София
Регистрирайте се още сега!