ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
София, Пловдив и Варна ще са трите града, в които ще се проведе кариерният форум „Дни на кариерата“ 2017 в сектори: IT, Телекомуникации и BPO
На 12 октомври 2017 за осми пореден път в София ще се проведе специализираният кариерен форум „Дни на кариерата“ в сектори: IT, Телекомуникации и BPO. По традиция форумът има за цел да събере на едно място студенти и млади специалисти с водещите български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и BPO.

В рамките на деня, от 10:00 до 18:00 часа, компаниите участници ще представят своите свободни работни и стажантски позиции. До момента, 71 компании са заявили своето участие в софийското издание на форума.

Паралелно на основната част на кариерния форум ще се провеждат и дискусии, в които предварително записалите се компании ще могат да презентират пред любопитните млади хора допълнителна информация за проектите по които работят, да дискутират с тях водещите тенденции в сектора и да представят по подробно възможностите за развитие в компанията.

В края на деня ще се проведе и томбола с награди от фирмите-участници, в която могат да участват всички младежи, посетили събитието.

За втора поредна година на 16 октомври „Дни на кариерата“, в сектори: IT, Телекомуникации и BPO ще се състои също и в Пловдив, където се наблюдава силно раздвижване в технологичния сектор. Там, подобно на София, компаниите ще имат възможност да се запознаят с местните студенти в Конгресен център на пловдивски панаир. Пловдивското издание ще продължи от 10:00 до 16:00 часа.

Възможностите за компаниите, решили да разширят бизнеса си, не свършват тук. За първа година в историята на специализирания кариерен форум ще се проведе и издание във Варна. Датата ще бъде 18 октомври в Swiss Belhotel. Събитието във Варна ще продължи от 10:00 до 16:00 часа.

За повече информация за новата локация и за възможностите и вашата компания да се включи в тазгодишното издание на „Дни на кариерата“, в сектори: IT, Телекомуникации и BPO, може да се вържете с екип Събития на JobTiger на:
events@jobtiger.bg
02/ 4918 013
02/49 180 22

Само до края на м. август компаниите, желаещи да се включат в кариерния форум, ще могат да заявят своето участие на преференциални цени.

Кариерният форум се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Златен спонсор на събитието е iCARD, бронзов спонсор TeleTech Eastern Europe.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Продължава регистрацията и за вторият есенен специализиран кариерен форум „Дни на кариерата“

Осмото есенно издание на специализирания форум „Дни на кариерата” в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти ще се проведе на 30 ноември 2017 г. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

До момента 28 компании са заявили участие във форума, а до 30 септември 2017 г. може да се регистрирате за участие на преференциални цени.

Повече информация за форума и начините за регистрация бихте могли да получите от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02/ 4918 013
02/49 180 22
GCDF сертификационен тренинг по кариерно консултиране

Основен фокус на тренинга: Усвояването на умения и знания за оценка на потенциала, силните страни и областите за развитие на служителите, както и умения за консултиране, коучинг и менторинг.

За кого е предназначен сертификационният тренинг: специалисти по човешки ресурси; консултанти и коуч специалисти; мениджъри на екипи и тийм лидери.


Предстоящи издания на тренинга:
Септември - октомври 2017 г. Краен срок за записвания 15 септември 2017 г.

За записвания и допълнителна информация, може да се свържете с екипа на JobTiger: e-mail: gcdf@jobtiger.bg, тел. 02/ 4918 019
 
Интересно от JobTiger.tv
Октомври – Marzenbier, фестивали, кино и дни на кариерата

Есента наближава и с нея започват нови неща, откриват се нови възможности. Не! Не се опитваме да съкратим лятото – все още имаш време за почивка и море. Но от опит знаем, че вече започваш да се оглеждаш за това, което предстои след него. Чудиш се какво ще се случи през следващите месеци? Любопитен си как ще се развие професионалният ти живот, замисляш се за новите възможности за израстване в кариерата? Продължи да четеш и открий защо и ние много обичаме есента – точно като теб!

Есента винаги е била любимият ни сезон. Не че не обичаме лятото, с топлите вечери, хладните бири и барбекюто с колегите…

  • 5 урока за щастието в работата
  • Видео интервюта – как да се подготвим така, че да направим максимално добро впечатление?
  • Колко продуктивни сте? Ето 6 начина да разберете!
  • 3 супервкусни храни, които ви помагат да горите мазнините, докато седите на бюрото
  • „Защо да ви наемем?“ Ето 3 причини, които да изтъкнете
  • 3 знака от шефа ви, че вършите страхотна работа, дори да не го казва
  • 5 основни нагласи, които са ви нужни, за да постигнете кариерен успех
  • Правилна организация на работното място
  • Първата работа – 9 грешки, които и умните правят