ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Готови ли сте за новото кариерно предизвикателство от JobTiger?
На 26 април екипът на JobTiger ви кани на първото издание на Дни на кариерата в Габрово.

Повече от 20 водещи работодатели от региона и страната, сред които JobTiger Recruitment, METAL TECHNOLOGY CROUP и Захарни заводи АД, ще ви очакват между 10:00 и 15:00 часа в Библиотеката на Технически университет – Габрово, Корпус №4.

  • Запознайте се с хората, които лично избират новите служители на компанията;
  • Разберете какви знания и умения са ви необходими, за да се реализирате успешно на пазара на труда;
  • Натрупайте безценна информация как да стартирате своята кариера.

Вижте всички фирми-участници тук: http://www.jobtiger.bg/Gabrovo/#participants

Допълнителна информация можете да получите от екипа на JobTiger:
E: events@jobtiger.bg
T: 02/4918 013/22

„Дни на кариерата“ в Габрово се организират от JobTiger, съвместно с Технически университет - Габрово.
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
Най-големият кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра кариера, Добър живот“ 2017 срещна хиляди младежи и стотици водещи работодатели

14 200 младежи посетиха най-мащабното кариерно събитие в страната и откриха правилните кариерни предложения

Шестнадесетото издание на форума „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“, което традиционно се проведе в 7 университетски града в страната – София, Варна, Русе, Свищов, Велико Търново, Бургас и Пловдив – приключи успешно. Кариерният форум стартира на 14-ти март в София. След това форумът продължи в останалите 6 града и приключи с пловдивското издание на 5 април 2017 г. Общият брой на посетителите бе над 14 200.

Общо 175 компании, предлагащи работни и/или стажантски позиции, в различни бизнес сектори, взеха участие в „Национални дни на кариерата“. Както винаги, сред участниците имаше както сравнително малки фирми, така и утвърдени български и международни компании, представители на банковия сектор, застрахователни институции, ИТ компании, търговски вериги, телекомуникационни оператори и ред други.

Статистиката сочи, че средно 1 от 6 посетители е започнал стаж или работа, вследствие на участието в изложението. Това означава, че около 3100 младежи са стартирали успешно своята кариера, благодарение на миналото издание на „Национални дни на кариерата“.

„Национални дни на кариерата” се организира от JobTiger – HR компания и кариерен сайт. Генерален спонсор за 14-та поредна година е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Станете ТОП ИКТ Работодател на 2017 г.

Включете се в единствената независима класация на водещите технологични, комуникационни и аутсорсинг компании в страната до 30 април 2017 г.

Проучването има за цел да открои предпочитаните работодатели в ИКТ сектора в България и да очертае водещите тенденции в управлението и развитието на човешките ресурси в тази област.

„ТОП ИКТ Работодател“ е единственото по рода си проучване на ангажираността на служителите в сектор „Информационни и комуникационни технологии” у нас. То ще даде възможност на всяка компания, чрез външна обективна оценка, да получи анализ на ангажираността на служителите си, анализ за състоянието на целия бранш и анализ на позицията на компанията спрямо целия бранш.

АНОНИМНОСТ и КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ са основните принципи на използваната методология. В крайното класиране се награждава компанията с най-добри резултати във всяка категория. Подробните резултати за всяка компания ще бъдат предоставени само на нейното ръководство и няма да бъдат публикувани публично.

25 компании вече заявиха своето участие в проучването.

Предлагаме ви възможността да получите външна оценка на ангажираността на служителите и реална представа за позицията на компанията сред конкурентите.

Записванията за ТОП ИКТ Работодател 2017 продължават до 30 април 2017 г.!
Стартират специализираните срещи на представители на производствени предприятия с търсещи работа от цялата страна

„Индустриални дни на кариерата“ е продължение на проекта „Информационни дни на кариерата в Тракия икономическа зона“, който се проведе в началото на тази година. 1000 кандидати посетиха събитията от инициативата и доказаха, че тези лични срещи са необходимост в процеса по набиране на персонал за производствените предприятия.

Срещите с работодатели ще се проведат в различни градове в цялата страна, като първите две събития ще бъдат в Пазарджик на 13 май 2017 г. и Съединение на 3 юни 2017 г.

Актуална информация за предстоящите събития и проекта можете да откриете на официалната страница на инициативата – https://industria.bg/
 
Интересно от JobTiger.tv
Силвия Драганова, Управител на банков офис в Райфайзенбанк: „Банката дава големи възможности за развитие“

Неотдавна имахме възможността да разговаряме със Силвия Драганова, Управител на банков офис в Райфайзенбанк (България). Тя е част от екипа вече 13 години.
Г-жа Драганова е стартирала кариерата си в банката благодарение на референция от свой приятел. Започнала е като Специалист „Работа с клиенти“ и бързо се е ориентирала към кредитирането като предпочитана област на специализация.

Г-жа Драганова съветва младите хора, които сега стартират кариерата си, да правят винаги повече от това, което се изисква от тях. Това отличава успешния от посредствения служител.

  • Катрин Давидкова, Trixir: „Ние се занимаваме с геймификация и оптимизиране на сайтове“
  • Как да предразположите интервюиращия така, че да ви хареса повече?
  • Участвайте в „ТОП ИКТ Работодател“ 2017
  • Маргарита Джипова, „Роо Брандс“: „Когато правиш нещо качествено, то само рекламира себе си“
  • Имате нов шеф? 3 неща, които да направите
  • Как да бъдете сигурни, че в CV-то ви няма никакви грешки?
  • Явор Русинов, Началник отдел „Големи корпоративни клиенти“ в Райфайзенбанк: „Истината е, че колегите ми са страхотни“
  • 2 неща, които можете да направите, ако вече не чувствате удовлетворение от работата си
  • 5 начина, чрез които ефективно да ръководите дистанционните си служители
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Утре стартира Webit.Festival Europe 2017!

Задавате ли си въпроса как да бъдете успешни в бъдещето; как ще изглежда работното Ви място; как да направите иновациите част от работния процес; как се изглеждат градовете на бъдещето и как стават все по-умни; как да направите по-добър маркетинг и да привличате повече клиенти и посетители; как ще се променят транспорта, финансовите услуги, технологиите и здравеопазването?

От 25 до 27 април 2017 г., на тези и много други въпроси, за осма поредна година дават отговор световните и регионални експерти, лектори и посетители на събитието за технологии, дигитален маркетинг и иновации Webit.Festival Европа!
Бизнес и международни отношения на английски език в Италия

Един от най-реномираните университети в Италия и най-големият частен университет в Европа за бизнес, мениджмънт и международни отношения – Università Cattolica del Sacro Cuorе – кани българските кандидат-студенти на своите презентации във Варна – 26 април и в София – 27 април.

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC) предлага множество бакалавърски и магистърски програми, както и едногодишни специализации на италиански и английски език. В кампусите на UCSC в Милано, Рим, Бреша, Пиаченца, Кремона и Кампобасо, освен специалности в сферата на бизнеса, мениджмънта и международните отношения, можете да изучавате програми и в областта на медицината, правото, социалните и хуманитарни науки.

Присъствието на събитията е безплатно с предварителна регистрация ТУК.
Семинар "Влияние и преговори" с Дерек Арден в София

След 2 успешни събития в България и издаване бестселъра "Силата да преговаряме" на български, Дерек Арден отново ще проведе обучение за преговори, този път обогатено и концентрирано, включващо следните основни теми:

 • Договаряне и извличане максимума от всяка сделка;
 • Установяване трайни, взаимоизгодни отношения с клиенти и партньори;
 • Разпознаване и неутрализиране мръсни тактики и натиск;
 • Управление на преговори за напреднали и още!

Семинар "Влияние и преговори" ще се проведе на 27 април, 2017 в Интер Експо Център, София
Вижте повече и проверете за свободни билети на: www.Derek.tothetop.bg
+ код за -10% отстъпка: JT10DiS