ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
The Future of Employee Experience HR and Business Leaders Summit
Имаме удоволствието да ви поканим на еднодневна международна конференция - HR and Business Leaders Summit.

Събитието е част от Business Leaders and HR Meetup срещите - единственото събитие в България, което събира собственици и управители на компании от различни бизнес сектори и HR специалисти на едно място!

По време на конференцията ще засегнем едни от най-актуалните и интересни за годината теми. Ще се постави фокус към служителите – обучение, развитие, лидерство, мотивация и ангажираност и т.н. Програмата ще бъде обявена напълно съвсем скоро.

Част от програмата са и практически работилници, по време на които ще се разглеждат истински и реални казуси от практиката.

На срещата ще имате възможност и да обмените опит и гледни точки с бизнес лидери от различни бизнес сектори. Пълният списък ще е наличен съвсем скоро на сайта на събитието.

Ще Ви очакваме на 2 октомври в конферентния център на Капитал Форт. Местата са ограничени!

Запазете своето място още днес! Регистрирайте се за участие на преференциални цени до 31 август 2018 г.

Организатор: JobTiger; Генерален спонсор: Paysafe Bulgaria.
Преференциалните цени за „Дни на кариерата“: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти са в сила още 4 дни

50 компании се записаха вече за участие в „Дни на кариерата“: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти. Всички те се възползваха от възможността за регистрация на преференциални цени. Ранната регистрация е отворена до 31 август. Всички компании, които заплатят участие до тази дата, ползват възможността да спестят част от средствата за участието си.

Ежегодният специализиран форум за стаж и кариера „Дни на кариерата“: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти ще се проведе на 29 ноември в УНСС.

Всяка година в изложението се включват утвърдени български и международни компании представители на банковото дело, търговията, производството, застраховането, финансови и счетоводни фирми и много други. Всички те анонсират свободните си стажантски и работни места пред младите специалисти.

Събитието се организира отново от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Повече информация за събитието и регистрацията за участие бихте могли да получите от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02/49 180 13/ 22/ 24
Повече от 70 компании се регистрираха за участие в „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг в София

На 11 октомври в Хотел Маринела, зала Sofia Grand ще се проведе първото от поредицата есенни кариерни събития „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. По традиция форумът има за цел да събере на едно място студенти и млади специалисти с водещите български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, комуникациите и BPO.

В софийското издание на форума ще вземат участие повече от 70 български и международни компании, които ще представят своите свободни стажантски и работни позиции.

За трета поредна година, на 15 октомври „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг ще се състои също и в Пловдив. Там се наблюдава силно раздвижване в технологичния сектор и до момента, участие във форума, са заявили 24 компании. Подобно на София, компаниите ще имат възможност да се запознаят с местните студенти в Конгресен център на Пловдивски Панаир.

За втори път в историята на специализирания кариерен форум ще се проведе и издание във Варна. Датата е 17 октомври в Rosslyn Dimyat Hotel. 24 компании са заявили участие във варненското издание на събитието.

Местата за участие са на изчерпване, но засега има свободни места за компаниите, които биха желали да се включат във форума. За повече информация може да се вържете с екип „Събития“ на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02/49 180 13/ 22/ 24
 
НОВО ОТ JOBTIGER
JobTiger, съвместно с Audit Advice Associates и ICT Media, стартира Национално изследване на ангажираността

Целта на проучването е да се улеснят компаниите-участници да повишат нивата на ангажираност и да подобрят бизнес резултатите си.

В доклада, който получавате в електронен вид, ще можете да правите справки за ангажираността на служителите във фирмата си по различни демографски признаци, както и национални, регионални и браншови сравнения на вашите резултати.

Повече информация можете да намерите на https://nationalsurvey.bg/


Искате ли:
  • по-високи резултати;
  • по-малко текучество;
  • ръст на годишната печалба;
  • по-висока удовлетвореност на клиентите си?

Регистрирайте се за участие на: https://nationalsurvey.bg/registration/.

За всякакви въпроси и допълнителна информация може да се свържете с нас на:
sales@jobtiger.bg
02/49 180 17/ 20
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Ново! от Zaplatomer.bg: Доклад за заплата

От началото на месец август 2018 г. всеки, който има нужда от повече подробна информация за адекватността на заплатата, която получава или предлага на пазара на труда, може да закупи анализ на възнаграждението за конкретна позиция в Zaplatomer.bg.

За разлика от традиционните скъпи проучвания, които боравят само с официални данни от компаниите за заплащането, докладът за заплати от Zaplatomer.bg е изготвен с данни, въведени анонимно от самите посетители, които по този начин посочват пълния, реален размер на доходите си под формата на заплати, бонуси и нематериални придобивки. Данните обхващат заплати по позиция, регион, образование, трудов стаж, големина на компанията, бизнес сектор; данни за месечната заплата и общата заплата, включително бонусите; анализ на финансовите придобивки и годишните бонуси; информация за средната заплата и нематериалните придобивки.

При събирането на данните се преминава през строги етапи на прецизиране на информацията, а данните са валидни 12 месеца. Paylab оперира на редица локални пазари (предимно в Европа) чрез свои партньори. Във всяка държава се използва една и съща методология и се задават едни и същи въпроси на респондентите. Zaplatomer.bg сравнява заплатите на потребителите анонимно, като освен възможност за закупуване на доклад, им предоставя и безплатен анализ и съвети. Потребителите на сайта са хора, които обмислят промяна в кариерата и търсят релевантни източници на информация.

В Zaplatomer.bg работодателите могат да ползват онлайн приложение за анализ на една, пет или неограничен брой длъжности, както и възможност за поръчка на специално изготвен персонализиран доклад.

Засега най-голям интерес към анализ на заплатите проявяват работодатели от сектори като информационни технологии, производство, търговия на дребно, дейности, свързани с наемане на работа и консултиране, хотелиерство.

Докладите от Zaplatomer.bg, които включват анализ на заплата, са подходящо решение за компании, които имат нужда от бърз, ефективен и достъпен анализ на възнагражденията.

Поръчайте своя анализ сега!
Zaplatomer.bg подобрява анализа на заплати чрез регресионен модел в изчисленията

Zaplatomer.bg, който е част от международната група Paylab, включваща 19 локални платформи за сравняване на заплати, въведе нов начин за обработване на данни.
Използването на регресионен модел подобрява възможностите за анализ на заплатите и предоставя по-подробна информация за възнаграждението на служителите. Този метод позволява от събраните данни да се извлече много повече информация и в зависимост от връзките между отделните масиви данни точно да се изчисли възнаграждението за позиции, за които няма достатъчно сведения за нивата на заплатите. Така повече клиенти, които се интересуват от данни за заплати може да се използват анализите на Zaplatomer.bg.

Новият метод използва променливите по-комплексно и надеждно като по този начин Zaplatomer.bg дава отговор на клиентите за това каква е заплатата в момента (средна заплата + диапазон на заплатата) за отделни позиции по отношение на регион, опит, възраст, размер на компанията и образование.

Средногодишно международният сайт Paylab.com събира повече от 550,000 въведени заплати за над 450 позициив базата си данни. Обемът на събраните данни е различен за отделните позиции. До момента Zaplatomer.bg не предоставяше доклади за заплати за позиции с много малко респонденти в даден регион. Благодарение на регресионния модел, който нашият екип от анализатори разработва почти една година, платформата може да търси причинно-следствени взаимоотношения между отделните параметри и логически да прогнозира заплатите дори за региони, за които няма много въведени данни, само на база на общите събрани данни.

Как функционира регресионният модел на практика, може да прочетете в Zaplatomer.bg.