КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ:
Във връзка с настъпващите коледни и новогодишни празници, JobTiger ви предоставя възможността към всяка новопубликувана обява за работа да получите безплатно достъп до базата данни с автобиографии на JobTiger за 1 ден, както и еднократно безплатно удължаване срока на обявата при необходимост и желание от ваша страна.
Промоцията важи до 10 януари 2004г. включително.

JobTiger новини от месец декември 2003 г.:
  • Стартира предаването по Нова ТВ “Искам работа”. Уникалното в съвместното шоу на СИА Адвъртайзинг, Фортуна МД и JobTiger е директният сблъсък между кандидатите, достигнали последен кръг от предварителния подбор за позицията. JobTiger ви предоставя уникалната възможност да комбинирате класическия подбор на персонал за фирмата ви с Интернет и участие и представяне в телевизионно шоу, чрез което да повишите популярността на фирмата и продуктите си, както и да утвърдите имиджа на фирмата като коректен и обективен работодател. >>условия за участие>> Още за предаването>>тук>>.

Предстоящи събития:

Екипът на JobTiger Ви пожелава прекрасна Коледа и Нова Година, изпълнена с радост, много нови начинания и късмет...


www.JobTiger.bg

Технологиите на JobTiger:
Секция “Представени фирми”:
Секцията дава възможност за кратко представяне на вашата фирма с текстова и графична информация. От представянето ви в секцията има линкове към текущите, публикувани от вас обяви в JobTiger (стига да има такива и да не са поверителни), както и обратно. С времето секцията се наложи като пръв информационен източник за потребителите на JobTiger и евтин и високоефективен начин за реклама.
Неочаквана полза от участието в секцията донася начинът на работа на търсещите машини в интернет и начинът им за индексиране и подредба на сайтовете. При търсене в Google на дадена фирма например много често представянето й в JobTiger е на първо място, а понякога и единствената информация за нея. Това се дължи на високата посещаемост на нашия сайт, добрата му разработка (с преки връзки към вътрешните страници) и високото му ниво на поддръжка, както и на множеството други сайтове, кoито имат линк към информацията в JobTiger.

Полезно за вас:
  • Коледни празници:
    В дните между Коледа и Нова година, JobTiger ще работи с нормално работно време от 09:00 до 18:00 ч. на 29.12.2003 (понеделник) и на 30.12.2003 (вторник). Можете да се свържете с нас на телефони 02/9489 230, 232, 228 или на e-mail: office@jobtiger.bg / feedback@jobtiger.bg;
  • Нови телефони на JobTiger.
    От началото на месеца фирмата се обслужва от нова телефонна централа. Директните телефони на JobTiger вече са 9489228, 9489230, 9489231, 9489232. Познатите ви телефонни номера също все още са в сила.