Бюлетин на JobTiger | Декември 2007
Събития от месец декември 2007
 • Джобтайгър ООД за втора поредна година най-голям корпоративен дарител на време и услуги
  На 6.12.2007г, на официална церемония в Гранд хотел София, Български дарителски форум връчи наградите на най-големите корпоративни дарители в България. Джобтайгър ООД бе отличен с наградата за най-голям корпоративен дарител на време и услуги. Дарената сума възлиза на 22 300 лева.
  Времето на служителите на компанията беше дарено основно за обучение на кариерни консултанти във висшите и средни училища и за работа с кариерните центрове в българските университети.
  Тази награда е поредното престижно признание, получено от екипа на JobTiger, за работата му по създаване и развитие на кариерни центрове в българските висши училища и въвеждане на кариерно консултиране в страната. Работата на JobTiger показва как една малка българска фирма може, успоредно с успешното развитие на бизнеса, да допринесе съществено за създаване и развитието на значими социални проекти.
 • Нов инструмент за кариерното ориентиране беше представен пред студенти
  На 12.12.2007г, на среща със студенти, беше представен разработения от Фондация на бизнеса за образованието и Майкрософт инструмент за кариерно ориентиране. В събитието взеха участие посланикът на САЩ н.пр. Джон Байърли и г-жа Орели Фер - Ръководител "Комуникации и корпоративна социална отговорност" в Майкрософт – Централна и Източна Европа.
  Посланик Байърли лично демострира инструмента, който представлява карти за оценка на професионалните ценности, интереси и нагласи. Коментирайки резултатите, той подчерта, че този метод ще помогне на младите хора да опознаят по-добре себе си и да се насочат към кариера, която ще им даде възможност да реализират своя потенциал.
  Повече по темата...


Предстоящи събития:
 • VІІІ HR Weekend, 25-26 януари 2008, SPA Хотел “Аугуста”, гр.Хисяря
  За осми пореден път ще се проведе неформална среща на екипите и специалистите по човешки ресурси. Срещите се организират от Джобтайгър ООД и целта им е да се създаде и поддържа сътрудничеството и обмяна на опит между специалистите в България.
  Срещата ще се проведе на 25 и 26 януари, в гр.Хисаря, SPA Хотел “Аугуста”, с любезното съдействие на ПОД "Алианц България" АД.
  За повече информация и записване може да се обръщате към:
  Елеонора Тодорова, JobTiger
  Т: 02/ 49180 22
  Е: eleonora@jobtiger.bg


Полезно за вас:
 • JobTiger вече и с WAP версия
  Абонатите на всички мобилни оператори могат да разглеждат в пълния им текст обявите за работа и курсовете, публикувани в JobTiger. WAP услугата е достъпна на адрес wap.jobtiger.bg, откъдето потребителите могат да следят актуалната информация от сайта.
  На същия адрес работодателите могат да влизат в регистрацията си в JobTiger и да следят секцията "Последни събития" - своите обяви, курсове и кандидати директно от мобилния си телефон.
 • RSS достъп до актуалната информация на JobTiger
  JobTiger предоставя възможност за проследяване на най-новите обяви и курсове, както и актуалните новини и събития от сайта посредством RSS емисии. Потребителите могат да се абонират за всяка една от четирите категории информация:
  • Новини
  • Най-новите 10 обяви за работа
  • Най-новите 10 курсове и обучения
  • Събитията в близкия месец
  Съдържанието на всяка емисия е представено накратко със заглавие, описание и препратка към съответната страница с пълния текст. По този начин се постига бърз и лесен достъп до актуалната информация на www.JobTiger.bg.
  За максимално улеснен достъп до информацията на сайта потребителите биха могли да добавят и iGoogle Gadget с RSS емисиите на JobTiger в своята персонализирана страница iGoogle.
  Прочетете пълния текст тук.
 • Безплатни позиции на страниците на JobTiger.bg
  През месец януари 2008 г. може да публикувате безплатно обяви за офис мениджъри и секретари/ки в сайта www.JobTiger.bg.
  Специалното ни предложение, за вас работодатели, е да публикувате представяне за компанията ви за цялата 2008г, което да е на разположение на кандидати и потенциални партньори, на цената на 3 месеца (60,00лв без ДДС).
 • Джобтайгър с нови телефони:
  Т: +359 2 49180 20
  Т: +359 2 49180 21
  Т: +359 2 49180 22
  Т: +359 2 49180 23
  М: +359 88 134 2538
  Ф: +359 2 9433886
  E: office@jobtiger.bg
 • Празници през месец януари:
  • 1 януари (вторник) – Нова година и Васильовден, неработен ден.
  • 2 януари (сряда) – Свети Силвестър, работен ден. Имен ден празнуват Силвия, Силвестър.
  • 6 януари (неделя) – Богоявление (Йордановден). Имен ден празнуват Божан, Божана, Богомил, Боян, Йордан, Йорданка. Неработен ден.
  • 7 януари (понеделник) – Св. Йоан Кръстител (Ивановден). Имен ден празнуват Иван, Иванка, Ваньо, Ваня, Йонко, Йонка, Йоан, Йоанa, Жан, Жанa, Калоян. Работен ден.
  • 8 януари (вторник) - Бабинден. Ден на родилната помощ. Работен ден.
  • 12 януари (събота) - св.мчнц Татяна.
  • 17 януари (четвъртък) - Преп. Антоний Велики (Антоновден). Имен ден празнуват Антон, Антония, Андон, Андония, Дончо, Доньо, Донка, Тоньо, Тонка, Тотьо, Тотка. Работен ден.
  • 18 януари (петък) – Атанасовден, работен ден.
  • 26 януари (събота) - Имен ден празнуват Живко, Живка, Зоя. Неработен ден.
  Вижте календара на JobTiger за работни и неработни дни по месеци.


Назад Изпрати на приятел
Коментари (1/1)
veselina anastasova 2008, 12 януари 19:04
за сега нищо немога да коментирам но ако ми кажете как мога да изкарам начален курс по счетоводствовъв варна ще съм ви много благодарнавсе още не съм си намерила работа нуждая се много работа бих работила в някоя кухня или в производствоако имате нещо подходящо за мен моля пишете ми благодаря ви
Личен коментар:
От:
Коментар:
Правила