JobTiger новини от месец март 2004 г.:
 • Стартира кампанията за третото издание на ежегодния форум "КАРИЕРИ 2004 – Добра Кариера, Добър Живот", на който ще се срещнат работодатели с млади специалисти и завършващи студенти. Форумът е част от инициативите на JobTiger и Програма "Българската мечта" към Министерство на транспорта и телекомункациите на Република България за създаване на благоприятна среда за развитието и запазването на младите специалисти в България.
  Генерален спонсор на проявата е Нестле София АД.
 • За първи път форумът "КАРИЕРИ" ще се проведе последователно в три различни града:
  • София – на 19 и 20 април в сградата на СТЦ "Интерпред";
  • Пловдив – на 26 април в Панаирното градче;
  • Варна, Дворец на културата и спорта – на 3 май.
 • Благодарение на спонсорството на Нестле София АД цените за участие за фирми във форума "КАРИЕРИ 2004" са драстично намалени. Само за седмица от началото на кампанията фирмите, заявили участие във форума са 47 за София, 14 за Пловдив и 17 за Варна. Искрено се надяваме, че залите, в които ще се проведат тазгодишните "КАРИЕРИ" ще са достатъчни за всички желаещи :-)
 • Медийни партньори на Форум "КАРИЕРИ 2004 – Добра Кариера, Добър Живот" са в-к "Капитал" и в-к "Дневник", както и в-к "Черно море", Алфа радио и Мустанг ТВ - за "КАРИЕРИ 2004" – Варна, и в. "Марица" и Радио 1 за "КАРИЕРИ 2004" - Пловдив.

  >>вижте записалите се>>
 
Предстоящи събития:
 • В дните преди "КАРИЕРИ 2004" се планират срещи със студенти, които да ги подготвят за участие във форума – как се пише автобиография и мотивационно писмо, поведение по време на интервю и т.н. Поканени са студентите от всички висши учебни заведения от гр. София и страната. Ще се набират студенти от различни специалности – икономически, от областта на информационните технологии, инженерни, фармацевтични и други. Условията за участие във форума могат да бъде намерени в сайта на Джоб Тайгър
  www.jobtiger.bg/careers/2004
 • Коктейл за фирмите-участнички в "КАРИЕРИ 2004 – Добра Кариера, Добър Живот". Дата: 19 април 2004г, след приключване на първия ден от форума, място: София, ресторант "Принчипи ди Пиемонте", СТЦ Интерпред.

Технологиите на JobTiger:
Телетекст
Сравнително непопулярно сред работодателите като място за публикуване на обяви, телетекстът се оказва много посещавано и предпочитано място за получаване на различна информация. От месец февруари 2003г JobTiger публикува всички нови позиции и в телетекста на Канал 1, а по-късно и на телевизия Евроком. Освен длъжността, за която се търсят служители, се публикува датата на валидност на обявата и името на фирмата, която набира съответния персонал. Публикуването на тази информация в телетекста не се заплаща от работодателите, а е за сметка на JobTiger. При желание от тяхна страна може да бъде публикуван целия текст на обявата. Цената е символична – между 10,00 и 20,00 лв в зависимост от големината на обявата. Повече информация за публикуване на обяви в телетекста на Канал 1 и телевизия Евроком може да получите на телефоните на JobTiger
02/ 9489 228, 230, 230;
Гореща линия: 00359 887 728 738.

Полезно за вас:
Празниците през Април:
 • 2 април 2004, петък – официален празник за тази година по случай приемането на България в НАТО; неработен ден.
 • 3 април 2004, събота – Лазаров ден;
 • 4 април 2004 – Цветница;
 • 11-12 април 2004 – Великден. Неработен ден е 12 април, понеделник.
Повече информация в Календара на JobTiger

Panta Rei:
Лора Стоянова
, екс-Директорът Човешки ресурси на Ален Мак АД, вече е Директор Човешки ресурси в Челопеч Майнинг.
За контакти:
тел.:(+359 728) 2148