JobTiger новини от месец септември 2004 г.:
 • Участие на JobTiger в проект по програма ФАР
  Завърши първото участие на JobTiger в проект, финансиран от Европейския съюз с главен изпълнител по проекта Бизнес агенция Варна. Основна роля на JobTiger бе да подпомогне и обучи 30 фирми от Варна и региона за разработване и реализация на електронна маркетингова стратегия.

  Общата цел на проекта “Бизнес акселератор”, финансиран по програма ФАР на ЕС, е стимулиране на предприемаческата активност и разширяване на бизнеса. В проекта взеха участие малки и средни фирми от Варна и региона.

  Екипът на Джобтайгър ООД благодари на Бизнес Агенция Варна за подкрепата и доверието!
 • JobTiger – медиен партньор на 3-та трудова борса за германски фирми:
  Германо-Българската индустриално-търговска камара организира със съдействието на Агенция Булгарреклама ЕООД третата трудова борса за германски фирми, търсещи служители и стажанти за офисите си в София и в други градове на България. Борсата ще се състои на 1 и 2 октомври 2004г. в Интер експо центърM на бул. „Цариградско шосе” 147 с работно време в петък, 01.10., от 9.00 до 17.00 ч. и събота, 02.10., от 9.00 до 13.00 ч.

Предстоящи събития:
 • Пети бал на Германската икономика
  На 23-ти октомври, в Шератон София Хотел Балкан, от 19.00 часа ще се състои петият юбилеен Бал на германската икономика в България. През тази година той се организира от Германо-Българската индустриално-търговска камара под егидата на Негово Превъзходителство Посланика на Федерална Република Германия в България, господин д-р Харалд Киндерман. Балът следва традиционно своите благотворителни цели за подпомагане на нуждаещи се лица и организации.
  За резервации и повече информация можете да се обърнете директно към Шератон София,
  Ключова дума: „Бал на германската икономика“.
  Тел.: (02) 937 87 87, Факс: (02) 980 3030

Технологиите на JobTiger:
 • Нова възможност за представяне на фирмите
  Като част от разработката и осъществяването на електронна маркетингова стратегия по проекта "Бизнес Акселератор", финансиран по програма ФАР на ЕС, JobТiger разработи нова възможност за представяне на фирми. Освен основна информация за фирмата, вече е възможно създаването на каталог за продуктите/услугите, за промоции, галерия.

  Благодарение на отличния рейтинг на www.JobTiger.bg в световните и български Интернет търсачки, все повече клиенти и партньори ще могат да намират информация за фирмите, представени на страниците на сайта.
 • Предупреждение за несъответствие при кандидатстване
  От този месец кандидатите за работа, използващи автобиографиите си в JobTiger, за да кандидатстват по обявена на сайта позиция, получават автоматично предупреждение преди изпращането на кандидатурите си, когато автобиографиите им отговарят на по-малко от 50% от обявените и избрани за филтри изисквания в обявата. Целта на нововъведението е да се насърчи по-сериозното отношение на търсещите работа към процеса на кандидатстване и да се намали броя на несериозните кандидатури.

  Системата от филтри при създаването на една обява позволява автоматично да се оценява и визуализира в проценти съответствието на автобиографиите на кандидатите с изискванията за обявената позиция.

Полезно за вас:
 • През октомври позициите за специалисти в областта на медицината и фармацията ще бъдат публикувани безплатно на страниците на www.JobTiger.bg.
 • Гореща линия на ДжобТайгър: 0881 342 538
  Разговорите с горещата линия са без увеличение на цената на телефонната услуга.

Празници през месец октомври:
14 октомври, четвъртък – Петковден – работен ден,
26 октомври, вторник – Димитровден – работен ден.

Panta Rei:
Златислава Медарова – екс-Директор Човешки ресурси в Казино Текнолоджи АД, започна работа като Директор “Човешки ресурси и Администрация” в Германос Телеком България АД.
За контакти:
тел.: 02/ 976 9380
E-mail: zmedarova@germanos.bg

Зорница Кондева е новият Директор “Човешки ресурси” в Мелексис България.
Досега Зорница Кондева изпълняваше длъжността Директор “Човешки ресурси” в ОМВ България.
За контакти:
Тел: 02/ 917 4745
E-mail: zko@melexis.com