Employer Branding с JobTiger.bg
Employer Branding е термин, означаващ все повече в професионалната област на човешките ресурси и модерния маркетинг.

Employer BrandingИнвестирането в изграждане и поддържане на добър работодателски имидж на пазара на труда се усеща, както в нивото на кандидатите, така и в тяхната мотивация, лоялност и амбиции да дадат най-доброто от себе си за успеха на компанията.
 
Често това е в основата на изграждане на стабилна корпоративна култура и дух на работното място. А това съвсем естествено води и до по-голяма продуктивност и ефективност по време на работния процес.
 
Добрите работодатели:
  • получават четири пъти повече кандидати за работа;
  • получават кандидатури, дори без активна обява за работа;
  • бегло познават проблема текучество на персонал;
  • имат по-висока лоялност на служителите.
Няма да споменаваме и по-добрите финансови постижения, защото "Доволните клиенти са резултат от доволните служители".

Затова решихме да отделим място на www.JobTiger.bg, където компаниите, разбрали предимството на добрия имидж на работодател, могат да се представят и разкрият защо е важно техните служители да са доволни.

Секцията Employer Branding е мястото, специално отделено за компаниите, уважаващи себе си като работодател и полагащи специални грижи за своите служители. Тук те могат по собствен начин да покажат добрата си грижа за тези, без които развитието на нито един бизнес не е възможно.

Настоящите таланти са тези, за които компаниите се борят. И секцията Employer Branding e специалното място, където тези таланти ще търсят своя бъдещ работодател.

Можете да активирате своето специално представяне в секцията Employer Branding за период от 1, 6 или повече месеца.
Ако желаете името на Вашата компания да фигурира в списъка с добрите работодатели може да се свържете с екипа ни!

Елеонора Тодорова
JobTiger Ltd.
==================
T: + 359 2 49 180 22
F: + 359 2 94 33 886
M: + 359 884 505 609
W: http://www.JobTiger.bg
E: еleonora@jobtiger.bg


Назад Изпрати на приятел
Коментари (3/3)
Надя 2010, 12 август 17:33
В случая не всеки може да си плати, защото и ние си правим собствено разследване. И каним "заслужилите" и доказали се работодатели. За разлика от други места, Тигъра е място, където държим на истинските обяви...
Заро 2010, 14 юли 13:19
Employer Branding-а не идва от небето, нито се появява от само себе си. Изискват се целенасочени и постоянни усилия, за да се случи. Вече какви биха могли да бъдат те, колко са ефективни и т.н. е един съвсем отделен въпрос.
Калинов 2010, 14 юли 11:15
Идеята да се запознаят мениджърите с термина "Employer Branding" е повече от хубава. Но да се слага етикет до името на фирма срещу заплащане е повече от смешно. Способните хора не четат етикети, те правят собствени изследвания. Никой не използва ума си, защото невежите хора са толкова много... Все пак помислете какво ще стане когато балонът се спука.
Личен коментар:
От:
Коментар:
Правила