На 21 ноември бяха последните за тази година „Дни на кариерата”. Специализираните „Дни на кариерата” посветени на секторите: Финанси | Застраховане | Маркетинг и реклама | Обслужване на клиенти се проведоха в студения ноeмврийски ден, във фоайето на Университета за национално и световно стопанство.

За разлика от времето навън УНСС предложи топла и уютна обстановка на последния за тази година кариерен форум.

В рамките на един ден, около 5000 студенти и млади специалисти посетиха форума и се срещнаха с 25-те компании - участници, които представиха отлични възможности за стаж и старт в кариерата за всички с интерес в сферата на Финансите, Застраховането, Маркетинга и рекламата, Обслужване на клиенти.

Посетителите имаха възможност да научат повече и за различните креативни практики при намирането на нова работа и възможностите за кариерно развитие, в рамките на безплатните семинари по време на събитието.

Може да разгледате презентациите на компаниите – участници и online: http://careerdays.bg/Branshovi-Sreshti-2/2012/?mode=presentations&town=sofia

За да добиете представа за атмосферата на специализираните “Дни на кариерата” вижте какво споделиха специалистите от екипа на JobTiger:

Споделено от екипа на JobTiger:


„Дни на кариерата” в УНСС бе изключително ползотворно събитие, според компаниите учaстници, а и лично за мен, не само заради участието ми в организационния екип, но и като човек със слабост към маркетинга.

На форума присъстваха компании от секторите Финанси, Застраховане, Маркетинг и реклама и Обслужване на клиенти. Всички фирми участници бяха приятно изненадани от многобройните посетители и големия интерес, който проявиха студентите към предлаганите стажантски програми и отворени работни позиции.
 
Тази година имаше увеличена посещаемост от страна на студентите от по-долни курсове, което също зарадва представителите на бизнеса.“
 
Полина Декова, Специалист "Продажби и обслужване на клиенти"
 
 
„Дни на кариерата” в УНСС беше динамично преживяване – от участието в подготовката в самия ден на събитието, до разговорите със студенти, въоръжени със CV-та и множество въпроси.

В 8:00 часа на 21 ноември студентите от УНСС започнаха шумно да се придвижват към аудиториите, хвърляйки любопитни погледи към участниците на "Дни на кариерата - финанси, застраховане, маркетинг и реклама, обслужване на клиенти", които спокойно подреждаха на своите щандове материали за стажантските програми и отворени работни позиции, които да предложат на студентите. В 10 часа всичко бе подредено и готово да предложи на бъдещите специалисти разнообразни възможности за започване на успешна кариера в бизнеса.

Студентите се появяваха по един - по двама, а някои на групи, пред щандовете, въоръжени със CV-та и въпроси, които да отправят към работодателите. Много от тях минаха и през щанда на JobTiger , за да се посъветват с нас какво да направят, за да бъдат наети на желаната работа или стаж - всички мотивирани да намерят своето място в нелеката борба на българския пазар на труда.

Към 17:00 часа приключиха презентациите, а навалицата значително намаля. Доволни от събраната информация и с пълни с предложенията на работодателите папки, студентите си тръгнаха, за да могат вкъщи, на спокойствие да прегледат отново възможностите и да кандидатстват за тези, които им харесват най-много.

Най-приятната част от събитието бе получаването на положителна обратна връзка от присъствалите.“
 
Веселина Светичкова, Специалист "Подбор"

Подробна информация за събитието може да откриете и на:
W: http://careerdays.bg/Branshovi-Sreshti-2/2012/
E: office@jobtiger.bg
T: 02/49 180 00