ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Есенни събития
Продължават регистрациите за работодатели за есенните кариерни форуми на живо и онлайн: До края на лятото важат и отстъпки за ранно записване с JobTiger Wallet.

Не пропускайте да планирате участията си във втората половина на годината с добро позициониране и на по-изгодни цени.
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
XXVII HR Weekend - голямото завръщане

На 16 и 17 юни 2017 г. в хотел „Калина Палас“, гр. Трявна, се проведе 27-ото издание на HR Weekend с основна тема "Бъдещето на HR професията в България".

През последните години серията от проблеми и кризи изостриха някои от проблемите пред HR професията и поставиха доста въпроси относно бъдещето на HR ролята в организациите и необходимите стъпки за нейното по-добро позициониране и приемане от всички страни. Именно на тази проблематика беше посветено събитието. XXVII HR Weekend премина в традиционната си форма – без презентации, а с дискусии между всички участници.

Прочети повече за събитието в статията тук.
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Възползвайте се от ранното кандидатстване в Годишните награди на b2b Media 2022

Осмото издание на конкурса ще се проведе през юни - юли 2022. Очакваме най-добрите и устойчиви на трудности компании да покажат своите находчиви програми, проекти и стратегии, гъвкавост, иновативност, грижа за обществото и служителите си в усилията си за преодоляване на трудни обстоятелства и за постигане на високи резултати.

И тази година конкурсът ще отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално - отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на резултати, дори и в ситуациите на бързо променяща се и винаги предизвикателна бизнес среда.

Вижте подробности на: https://awards.b2bmedia.bg/.
Потребителите на Zaplatomer.bg отново могат да плащат за своите доклади чрез PayPal

В Zaplatomer.bg всеки може безплатно да сравни заплатата, която получава или очаква със свои колеги в същата професионална област. Това става, като се попълнят няколко кратки полета ето тук.

Сега посетителите на сайта могат още по-лесно да поръчат доклад за заплатата за определена позиция и регион, тъй като имат възможност да заплатят освен по банков път и чрез PayPal.
Employer Branding

Employer Branding на JobTiger - канал за комуникация на работодателската марка.

Усилието да спечелим подходящия кандидат започва с най-важната стъпка - да привлечем вниманието му. За вашата дългосрочна стратегия развиваме услугата, която съчетава маркетингови и HR ползи.
  • Независим и авторитетен канал за комуникация;
  • Структурирано, модерно, подредено и интерактивно съдържание;
  • Лесно и динамично управление на информацията;
  • По-добро индексиране от търсещите машини;
  • Представяне в социалните мрежи;
  • Допълнителни рекламни кампании на профила;
  • Еmployer Branding профилите имат 13 пъти повече посещения;
  • Над 50% повече време на посетителите в Employer branding профилите.
80% от мениджърите в подбора и привличането на таланти вярват, че брандирането на работодателя оказва значително влияние върху способността за наемане на таланти (LinkedIn). Затова към вашия Employer branding канал получавате:
  • Неограничен брой брандирани обяви на JobTiger.bg;
  • Рекламни кампании в социалните мрежи и SEO оптимизация на съдържанието;
  • Инструмент в позиционирането с пълен и визуален профил на компанията;
  • Абонамент за 1 година за 2400 лв. (без ДДС).
75% от активно търсещите работа е вероятно да кандидатстват за работа, ако работодателят активно управлява своята работодателска марка. (Public Insight).
JobTiger.bg създаде филтър за обяви, "подходящи за бежанци"

Обяви за подходящи позиции за бежанци могат да се публикуват безплатно и да бъдат откривани по-лесно от търсещите.

Първият сайт за обяви за работа в България – JobTiger.bg е съпричастен с хуманитарната криза, предизвикана от войната в Украйна. Вече повече от 20 години мисията на компанията е да създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.

И в тези времена екипът на JobTiger иска да подаде ръка на всички, които търсят убежище в България. След първите грижи за безопасност на живота и подкрепа от първа необходимост, идва и нуждата от достойна работа и интеграция в обществото.

Затова и в www.JobTiger.bg вече има филтър за търсене на "обяви, подходящи за бежанци".

Повече информация можете да намерите тук.
Облачната версия на платформата GoodWorky е вече тук

Goodworky е геймифицирана онлайн платформа за e-learning, споделяне на идеи, мнения, знание и ресурси. Тя е предназначена да се използва за вътрешнофирмена комуникация, като хората в компанията могат да я достъпват по всяко време и отвсякъде.

Облачната платформа Goodworky спомага за повишаване на мотивацията на служителите, подобряване на вътрешната комуникация, изграждане на хомогенна организационна култура, идентифициране и развитие на таланти в компаниите.

GoodWorky е за вас, ако организацията има нужда:
  • От ефективна, интерактивна, геймифицирана и модерна платформа за обучение
  • Да предостави 24/7 възможност за обучение и повишаване квалификацията на хората
  • Да повиши ефективността на работните процеси, като подобри вътрешната комуникация
  • Да даде възможност за лесна изява, даване на обратна връзка, споделяне на идеи и мнения на вашите служители
  • Да повиши духа в организацията и ангажираността на хората
  • Да минимизирате времето за споделяне на важна информация към правилната аудитория и да следите ангажираността
  • Да превърне постигането на целите на компанията във вълнуваща съвместна мисия
  • Да предоставите възможност на всеки човек да се изявява колкото, както и когато поиска.
Геймификацията е един от най-модерните методи, използвани в бизнеса за повишаване на потреблението и ангажираността. Тя използва игрови техники и похвати като събиране на точки, класации, получаване на награди с цел да стимулира желано поведение в аудиторията.

Можете да изпробвате всички функционалности на GoodWorky за 14 дни напълно безплатна още днес. За да го направите, кликнете тук.
ESurvey.space

eSurvey облачна услуга, чрез която можете да измервате ангажираността на своите служители.

Защо е важна ангажираността?
За да бъде успешна в днешно време една организация, не е достатъчно да продава продукти или да предлага дадена услуга на примамлива цена. Тя трябва да генерира чувство на доверие и лоялност у клиентите, трябва да поддържа имиджа си и да бъде готова да се променя заедно с изискванията на бизнес средата. Всичко това може да се случи само с помощта на човешкия капитал в нея и неговото работно поведение.

В управленските практики ангажираността е утвърдена като съществена причина и измерител за бизнес успех и икономическо развитие. Ангажираните служители се свързват с компанията си на емоционално и рационално ниво и редица проучвания показват, че с това те допринасят много повече за постигане на бизнес целите. Те припознават в целите на компанията и свои лични цели, поради което се трудят с желание и силен стремеж за постигане на резултати. Това ги кара да се чувстват повече успяващи.

Какво включва eSurvey?
  • Пре-дефинирани въпроси съгласно методологията;
  • Възможност за създаване на собствени въпроси за демографията на изследването;
  • Без ограничения за време и продължителност на изследването;
  • Онлайн представяне на резултати;
  • Възможност за извличане на данните от изследването;
  • Изследване на мобилни устройства.
Вижте повече на: esurvey.space.
ИНТЕРЕСНО ОТ HR INDUSTRY
  • Обучение и популяризиране за туристическия сектор