Описание

СЪБИТИЯ НА JOBTIGERЕкипът на JobTiger организира събития за HR специалисти, полезни и интересни фирмени обучения и тиймбилдинги, както и специализирани събития за студенти и млади специалисти.
Виж предстоящи събития

Мисията ни да осигурим на потребителите и клиентите си най-адекватните на техните нужди услуги и продукти, по естествен начин доведе до обособяването на дейност с фокус върху планирането, организацията и провеждането на събития. Организирането на различни събития съпътства дейността на JobTiger още от създаването на компанията. С над 13 години практика в сферата на човешките ресурси и други дейности свързани с пазара на труда в България, ние имаме увереността и смелостта, че можем да отговорим на широк кръг нужди и очаквания.
 

Кариерни форуми

Организирането и провеждането на кариерни форуми е запазена марка на JobTiger. През годините тези събития се развиват и умножават, за да задоволят нуждите на студентите, търсещите работа и работодателите.

„Национални дни на кариерата” е най-големият форум за студентски стаж и кариера, провеждан на национално ниво в големите университетски центрове в цялата страна от 2002 г. През годините в него са участвали 1231 компании и са присъствали над 224 000 посетители.

„Дни на кариерата” посветени на секторите ИТ | Телекомуникации | BPO - целта на форума е да срещне студентите, които искат да се развиват в секторите IT, Телекомуникации и BPO, с водещи компании-работодатели, които предлагат възможности за кариерно развитие в тези области.

„Дни на кариерата” в секторите: Икономика | Финанси | Човешки ресурси | Маркетинг | Обслужване на клиенти - в събитието участват компании, които предлагат стажантски програми и свободни работни места в сферата на Икономиката, Финансите, Човешките ресурси, Маркетинга, Обслужването на клиенти.
На „Дни на кариерата” в УНСС, възможности за реализация търсят студенти и млади специалисти от всички икономически специалности.

„Виртуални дни на кариерата” е единственият по рода си кариерен форум в България, който се провежда изцяло онлайн.

Be IT.today конференцията е мястото, където младежите с изявен интерес в информационните технологии се срещат с иновативни и модерни компании, лидери в различни сектори на информационните технологии, които заобиколят традицията, за да се включат в една различна форма на комуникация.
Фокусът на събитието са иновациите в ИТ, начинът, по който те се прилагат на практика през призмата на конкретната компания, както и реални казуси възникнали по време на работата и решенията им.

За работодатели:

За студенти и търсещи работа:

Събития за HR специалисти/професионалисти

 • HR Industry - първото по рода си изложение, представящо услуги и продукти за управление на човешките ресурси.
 • HR бира – неформално събитие, което се провежда няколко пъти в годината за поддържане на контакти и създаването на нови в среда от професионалисти в сферата на човешките ресурси.

Специализирани събития

Предвид многото и разнообразни проекти, ръководени от JobTiger, организираме събития, представящи, допълващи или завършващи даден проект. В допълнение организираме събития към проекти на наши партньори и клиенти. Готови сме да приемем всяко предизвикателство, за което нашите клиенти са избрали да ни се доверят.

 • Business Leaders and HR Meetup събира собственици и управители на компании от различни бизнес сектори и HR специалисти от бизнеса на едно място. Целта на тези срещи е по време на панелни дискусии да се обсъдят актуалните тенденции и проблеми на пазара на труда и предложения за решаването им.
 • „ТОП ИКТ Работодател“ - Първите по рода си в национален мащаб анкета-изследване и класация на водещите компании от сектора на информационните и комуникационни технологии (ИКТ), развиващи дейност в България, на база специално разработена за целта методология за определяне на предпочитан работодател, основана на обективни показатели.
 • IT Олимпиада - обхваща пет области – Perl, Java, C, SQL и Unix/Linux, а голямата наградата за най-добрите от участниците стандартно е трудов договор с престижната софтуерна компания Comptel.
 • Innovation Challenge - е състезание за амбициозните млади мениджъри, които използват своята креативност, за да постигат доходоносни резултати, и непрестанно се стремят към иновацията и приложението й в процесите, продуктите или услугите на организацията.
  Innovation Challenge търси успешният професионалист, който знае как да надскочи зададените бизнес модели и да намери нови такива с проява на творчество и новаторство.
 • „Човекът, който ме вдъхновява“ - Кои са новите българи с положително влияние върху живота ни?
  Целта на инициативата е да се обединят съмишленици в търсене на новите българи, които имат положителен образ и влияние в различни области от живота ни – образование, наука, изкуство.
 • „Книгата, която ме вдъхновява“ - Кои са книгите с положително влияние върху живота ни?
  Вдъхновението е изворът, от който бликат нови идеи, някои променят света, някои променят нас самите. Откриете ли от къде да вземете от това безценно богатство, то вие няма да имате нито един тъжен ден в живота си!
  „Човекът, който ме вдъхновява“ бе първият проект на JobTiger, в който потърсихме вдъхновението. Потърсихме го в хората, а сега се обръщаме към нещо още по-непреходно – книгите. Книгите са ценност, книгите са преживяване, книгите са удоволствие. Нека разкажем за тях, нека потърсим онези от тях, които са ни въздействали най-силно и са ни вдъхновили истински по един или друг начин.
 • Тиймбилдинги и тийм ивенти
  JobTiger организира интересни, нестандартни и полезни фирмени обучения и тймбилдинги. Всеки тийм ивент се разработва индивидуално, спрямо специфичните нужди на компанията.
  До сега от нашите услуги успешно са се възползвали компании като Comtel, Borika и др.

Всички събития, които JobTiger организира и тези, в които участва може да разгледате и в секция "Събития".