П В С Ч П С Н
5
6
7
  • 43 компании взеха участие в специализираните "Дни на кариерата", посветени на секторите: ИТ | ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ | BUSINESS PROCESS OUTSOURCING (BPO)

четвъртък, 11 октомври 2012
    На 11 октомври 2012г., от 10,00 часа в зала „София” на СТЦ „Интерпред”, стартираха първите от серията специализирани „Дни на кариерата” за тази година.

Октомврийските „Дни на кариерата” имат за цел да срещнат студенти от висшите училища с водещите компании от секторите: ИТ | ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ | BUSINESS PROCESS OUTSOURCING (BPO), за да им бъде предоставена възможност за професионална реализация, чрез предлаганите от работодателите позиции за стаж и работа. Тази година те са в продължение на обявяването на резултатите от първото проучване за най-добър работодател в сектора на IT и комуникациите. Класацията се прави по инициатива на JobTiger, ICT Media и беше извършена от специализираната в HR одит компания - Audit Advice Associates.

В рамките на един ден – 11 октомври, от 10 до 19 часа, 43-те компаниите-участници имаха възможност да представят дейността си и своите свободни позиции на посетителите на мероприятието. По време на събитието се проведе и семинарна част с уъркшопи, посветени на реални казуси от дейността на фирмите-участници. Така посетителите имаха възможността да се запознаят с работата и с реалните задачи, които се изпълняват в бизнес среда и да си изградят представа за приложението в работата на наученото в училище.

За посетителите ще има и томбола с награди, осигурени от участниците, между които таблет и смартфон.

„Дните на кариерата” бяха открити от управителя на JobTiger Светлозар Петров и представител на СТЦ „Интерпред”, който е организационен партньор на събитието.

Специализираните „Дни на кариерата” са част от най-големите в България „Национални дни на кариерата”, организирани във всички големи академични центрове в страната.

Тези инициативи на Jobtiger са част от цялостната политика и отговорност на компанията към пазара на труда в България. Нашата цел е да създаваме нови възможности за работа и да подпомагаме работодателите да популяризират своите стажантски програми и добри практики, както и да откриват подходящи кандидати за своите свободни работни места.

Подробна информация може да откриете в сайта: www.JobTiger.bg или да получите от екипа на JobTiger - тел.: 02/ 491 80 00 и e-mail: office@jobtiger.bg.