П В С Ч П С Н
5
6
7
  • 46 компании ще вземат участие в специализираните „Дни на КАРИЕРАТА”, посветени на секторите: ИТ | ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ | BUSINESS PROCESS OUTSOURCING (BPO)

сряда, 09 октомври 2013
    На 10 октомври 2013 г., от 10,00 часа в зала „София” на Интерпред - СТЦ - София, ще стартират първите от серията специализирани „Дни на кариерата” за тази година, организирани от JobTiger с финансовата подкрепа на AIG.

Октомврийските „Дни на кариерата” имат за цел да срещнат студенти от висшите училища с водещите компании от секторите: ИТ | ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ | BUSINESS PROCESS OUTSOURCING (BPO) и да им предоставят възможност за професионална реализация чрез предлаганите от работодателите позиции за стаж и работа.

В рамките на един ден – 10 октомври, от 10,00 до 18,00 часа, 46-те компании-участници ще имат възможност да представят дейността си и своите свободни позиции на посетителите на мероприятието. По време на събитието ще има и семинари и уъркшопи. Семинарната програма ще се проведе паралелно в 2 зали на Интерпред - СТЦ - София поради големия интерес от страна на фирмите. Семинарната програма е посветена на реални казуси от дейността на фирмите-участници. Така посетителите ще имат възможност да се запознаят с работата и с реалните задачи, които се изпълняват в бизнес среда, и да си изградят представа за приложението в работата на наученото в училище.

За посетителите ще има и томбола с награди, осигурени от компаниите-участници, между които таблет, електронен четец, фотоапарат, както и ваучер за онлайн курс по избор.

За трета година в специализираните ИТ „Дни на кариерата” ще присъстват и редица кол и сървиз центрове, обединени под названието BPO (Business Process Outsourcing). BPO е един от най-бързо развиващите се сектори на икономиката и е причина за разкриването на най-много работни места в последните години.

„Дните на кариерата” ще бъдат открити от управителя на JobTiger Светлозар Петров, представител на AIG – спонсор на събитието и представител на Интерпред СТЦ - София, който е организационен партньор.

Специализираните „Дни на кариерата” са част от най-големите в България „Национални дни на кариерата”, организирани във всички основни академични центрове в страната. На 5-ти декември предстои и следващото събитие от поредицата, с работодатели от сектори: ИКОНОМИКА | ФИНАНСИ | МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА | ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ, което JobTiger организира съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС.

Тези инициативи на JobTiger са част от цялостната политика и отговорност на компанията към пазара на труда в България. Нашата цел е да създаваме нови възможности за работа и да подпомагаме работодателите да популяризират своите стажантски програми и добри практики, както и да откриват подходящи кандидати за своите свободни работни места.

Подробна информация може да откриете в сайта: http://careerdays.bg/Branshovi-Sreshti/2013/ или да получите от екипа на JobTiger - тел.: 02/ 491 80 00 и e-mail: office@jobtiger.bg.