Информация за пресата

Обновени онлайн услуги за работодатели в JobTiger

сряда, 02 юни 2010
От 1 юни 2010г. част от онлайн услугите за работодатели в JobTiger са обновени.
 
Обяви за работа
Типовете обяви за работа, които могат да се публикуват на www.jobtiger.bg вече са безплатни, стандартни и корпоративни.
Всички регистрирани работодатели могат да публикуват до 5 безплатни обяви за работа на месец.
Въведени са нови периоди на активност и нови цени на платените обяви за работа. Стандартните обяви могат да се активират за срок от 1, 2 или 4 седмици. Работодателите, които предпочитат корпоративната визия на обявите за работа, могат да избират между 2 и 4 седмици срок на валидност на обявените си позиции.
Специално за работодателите, които предлагат сезонна или временна заетост, набират голям брой персонал или търсят дълго време тясно профилирани специалисти, са предназначени дългосрочните корпоративни обяви, активни на сайта в продължение на 3 месеца.

Абонаменти за обяви за работа
Компаниите, които публикуват често или голям брой обяви за работа, могат да се възползват от абонаментите на JobTiger за публикуване на брой стандартни и корпоративни обяви за определен период от време (6 или 12 месеца)на пакетна цена

Търсене на кандидат
Търсенето на подходящи кандидати в базата данни с активни автобиографии вече се предлага на цена за брой автобиографии. Можете да закупите пакети от 10, 50, 100 и 500 или повече автобиографии.
Активната услуга „Търсене на кандидат” дава достъп до търсене в цялата база данни на сайта, като по този начин работодателите могат предварително да определят към кои от автобиографиите проявяват интерес.
Преди да поръчат услугата, всички регистрирани работодатели имат възможността да извършат предварително безплатно пробно търсене.

Топ лого
За най-активните работодатели на сайта е предвидена най-новата услуга на JobTiger – "Топ лого". Компаниите могат да публикуват корпоративното си лого за определен период в лентата с работодатели на началната страница на търсещите работа потребители. По този начин кандидатите ще имат директен достъп до всички техни активни в момента обяви за работа.

Подробна информация за всички онлайн услуги на JobTiger можете да видите в ценовата листа на сайта и като се свържете с нас на 02/4918020 или office@jobtiger.bg.
Назад
VCD