Информация за пресата

Обявени са резултатите и спечелилите в конкурса за студентска стипендия на JobTiger 2004/2005 г.

сряда, 25 август 2004
На 25 август 2004 г, сряда, от 11:00 часа на пресконференция в Пресклуба на Българската телеграфна агенция (БТА) бяха обявени резултатите и спечелилите в конкурса за студентска стипендия на JobTiger 2004/2005 г.

Наградата в конкурса е студентска стипендия за обучение в периода 1 септември 2004 до 30 юни 2005 г. в размер на една минимална работна заплата месечно.

Стипендията спечели:
Гергана Тодорова Вълкова - УНСС, 3 курс, МИО

Поощрителни награди в размер на 50 лв. еднократно спечелиха:
София Борисова Йорданова – УНСС, 2 курс, Финанси
Аниела Петрова Цветкова – СУ, 4 курс, Право
Гергана Василева Милчева – УНСС, 3 курс, МИО

На пресконференцията официално бяха връчени и грамотите на победителите.

Условие за участие в конкурса беше написването на есе на тема “Как виждам бъдещето на JobTiger”, а срокът за предаване на работите на студентите – от 13 май до 13 юли 2004 г.

Джобтайгър е водещият български сайт за търсене и предлагане на работа. Учредената стипендия е продължение на социалната политика на фирмата. Други значими инициативи на JobTiger, насочени към професионалното развитие на младите хора, са ежегодният форум “Кариери”, седмичното предаване “Има начин...”, сътрудничеството в предаванията “Искам работа” и “Глобална младеж”, подпомагането на програмата SOS Kinderdorf за деца без родители, програмата за подпомагане на хора в неравностойно положение и трайно безработните и др.

За повече информация:
http://www.JobTiger.bg/scholarship.asp
Назад
ITCD