• Предстои второто издание на безплатната конференция Be IT

  сряда, 13 май 2015
  Be IT е конференция, създадена специално за младите ИТ специалисти и студенти, с желание за развитие в сферата на информационните технологии. Събитието ще се състои на 15 май в Suite Hotel Sofia, Студентски град, между 10:00 и 18:30 часа!

  По време на конференцията ще се проведат 15 уъркшопа разделени в три направления, представляващи трите най-актуални теми в света на информационните технологии в момента – Mobile, Database и Web. По време на всеки уъркшоп, в рамките на един час, лектори от топ ИТ компаниите в България ще представят някои от най-новите и интересни тенденции и иновации, които се случват в индустрията в момента.

  Компаниите, които ще вземат участие на конференцията са: Proxiad, Технологика, UniCredit Bulbank, HP, SEEBURGER, Unify, Visteon, Codix, Mentor Mate, Software Group, Order Dynamics, Skrill, Sutherland и Musala Soft. Освен с безплатните уъркшопи, всички те ще се представят и със собствени кариерни кътове, където посетителите на Be IT ще могат да разговарят с представители на компанията, които да му дадат информация за свободните позиции, изискванията за кандидатстване, работната среда и всички други важни детайли около започването на работа в дадена компания.

  За доброто настроение и бодростта на посетителите ще се погрижат партньорите на Be IT: от baristo те ще получат по чаша ароматно кафе, от Nestle България – сладки изкушения, енергийни напитки от RedBull, коктейли от Club Mate, пица от Domino’s, промо код за безплатно пътуване за нови потребители от Uber и още куп други изненади, които ще бъдат разкрити в деня на конференцията.

  По време на Be IT ще се проведе и томбола, в която ще могат да вземат участие всички посетители. Те ще могат да спечелят: куадкоптер Blade 180QX HD от JobTiger, ваучер за пътувания на стойност 50 лв. от Uber, както и “Leap Мotion” контролер, хостинг план СуперПро и един домейн с разширение .com; .net; .org; .info; .biz или .eu за период от една година от Superhosting.bg.

  Днес е последният ден, в който може да си запазите място за Be IT - http://beit.today/#Registration.

  Конференцията се организира от JobTiger – HR компания и кариерен сайт. Официален спонсор на събитието е SBTech.

  Be IT се осъществява с медийната подкрепа на Jobtiger.TV, Yatoto, Предприемач.com, CooliceHost, Kaldata, Международната награда на херцога на Единбург, BGMaps, NewTrend.bg, Seminari365.com, Smart News, SocialEvo, ITeventZ, 9 Academy, Start It Smart, Silicon Drinkabout, ComputerWorld.