• Редакция на JobTiger автобиография на една стъпка

  вторник, 04 март 2008
  Търсещите работа потребители на JobTiger вече могат да избират как да създадат своята online автобиография, тъй като е добавен още един режим за въвеждане и редакция на данните - на една стъпка.
   
  Регистрираните потребители вече могат да въвеждат, редактират и изтриват информация от всички полета на автобиографията си, като ги отворят на една страница. Този начин значително улеснява и ускорява процеса на изготвянето на автобиографиите на сайта и поради това той се радва на засилен потребителски интерес.
   
  Както и досега, при активиране на автобиографията си, потребителите ще имат възможност да й зададат статус “За търсене” и да я направят достъпна за част от регистрираните на сайта работодатели, с което увеличават многократно шанса си за намиране на желаната работа.
  Досегашният режим за редакция на автобиографията “стъпка по стъпка” също е запазен, а потребителите могат да променят двата режима по всяко време според предпочитанията си.
   
  Напомняме Ви, че автобиографиите, изготвени на сайта, са достъпни, както в стандартния за JobTiger формат, така и в европейски формат.