Информация за пресата

За 8-ми пореден път в София изложението „Дни на кариерата“ – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг подчертава важността на тези бизнес сектори в икономиката ни

сряда, 11 октомври 2017
 
 
София – 11 октомври 2017 г. - На 12 октомври 2017 г., от 10:00 до 18:00 часа, в Интерпред - СТЦ София, ще се проведе кариерният форум „Дни на кариерата” – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг.

Откриването на събитието е от 10:00ч., в зала София на Интерпред – СТЦ София. Там ще присъстват:
• Светлозар Петров – Управител на ДжобТайгър ООД;
• Александър Манолев – заместник-министър на икономиката;
• Полина Маринова – директор на дирекция „Регионална служба по заетостта“, гр. София - присъствен представител на Агенция по заетостта;
• Мая Гиндева – Senior Specialist TA Marketing and Communications – TeleTech Eastern Europe;
• Представител на Интерпред - СТЦ София.

Събитието ще събере на едно място студенти и млади специалисти с представители на 82 водещи български и международни компании, които търсят служители и стажанти с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг сектора.

В рамките на деня ще се проведат два дискусионни панела под названието „Особености на ИТ кариерата“. На тях ще присъстват представители на няколко различни компании изложители, които ще споделят своето ноу-хау по темата и ще дискутират с посетителите предизвикателствата в ИТ бранша.

Ще се проведе и томбола с награди, осигурени от фирмите-участници, в която могат да се включат всички, посетили събитието. Организаторът JobTiger ще осигури собствена награда за томболата – възродената класическа игрова конзола Nintendo Classic Mini.

„Дни на кариерата“ – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, златен спонсор е iCard, а бронзов – TeleTech Eastern Europe. Организационен партньор е Интерпред – СТЦ София.

Партньори на събитието са JobTiger.tv, DEV.bg, Kaldata, Karieri.bg, Skylines, Innovator.bg и Журнал за жената, expoworld.bg, Списание Българска наука, ISIC, ICT Media, 9Academy, Pixel Media, Project Media, uchi.bg.
Назад
Careerdays.bg