ПВСЧПСН
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
 • 12 май 2005 г. - "Започни кариерата си с JobTiger и Нестле"
  Лектори:
  Светлозар Петров, Оперативен директор, JobTiger
  Капка Мирчева, Отдел "Персонал", Нестле България АД

  Първият отворен семинар "Започни кариерата си ..." в Свищов се състоя на 12 май 2005 г. oт 15:00 часа в Стопанска Академия "Д. А. Ценов" - Свищов.

  НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ АД

  Представяме ви NESTLE - компанията с над 130 годишен опит в производството на хранителни продукти, с изградени собствени научноизследователски центрове, постоянно високо качество и традиция в използването на естествени продукти.

  Днес NESTLE предлага на световните пазари много богат асортимент от хранителни продукти от най-високо качество:
  • млечни продукти (търговските марки NESTLE®, NIDO®, LC 1®, GOURMET® и др.);
  • шоколадови продукти с търговска марка NESTLE®, LION®, NUTS®, KIT KAT®, AFTER EIGHT®;
  • детски храни NESTLE®;
  • разтворимо кафе и какао (NESCAFE®, NESQUIK®);
  • сладолед (NESTLE®, MOTTA® и др.);
  • зърнени закуски (CORN FLAKES, GOLD FLAKES, NESQUIK и др);
  • кулинарни MAGGI®: супи, бульони, подправки, майонеза, фиксове и др;
  • минерална вода PERRIER VITTEL®;
  • храна за домашни любимци(FRISKIES® и PURINA®) и други.

  NESTLE е един от двата основни собственика на световния козметичен лидер L’Oreal.

  Марките, с които Нестле България е позната на българския потребител, са: NESTLE МУРА®, NESTLE КIT KAT®, шоколади, шоколадови бонбони и шоколадови бисквити NESTLE®, NESTLE ЖИТЕН ДАР®, аерошоколад NESTLE LZ®, с международните марки NESCAFE®, MAGGI®, NESQUIK®, NIDO®, AFTER EIGHT®, зърнени закуски NESTLE®, детски храни и други.

  Нестле България е най-големия производител на пазара на бързооборотни стоки в България и е един от най-големите стратегически инвеститори в сферата на хранителната промишленост. За десетилетие на българския пазар общият размер на направените от Нестле България инвестиции възлиза на 100 млн. лв. Нестле България се превърна в основен производствен и експортен център на шоколадови продукти за страните от Централна и Източна Европа.

  Общият брой на служителите в Нестле България надхвърля 1 100 човека. Корпоративната политика по отношение на човешките ресурси се отличава с високите си изисквания към здравословните и безопасни условия на труд, с осигуряване на специални програми за професионално обучение и развитие, и с работна среда, мотивираща откритата комуникация и инициативността на всички служители.

  За десетилетие на българския пазар Нестле България се наложи не само като сериозен инвеститор и производител, с годишен оборот от над 100 млн лева през 2004 г., а и като социално ангажирана компания, подкрепяща множество значими каузи, свързани с развитието на българското общество.


 • 11 май 2005 г. - "Започни кариерата си с JobTiger и Фикосота ООД"
  Лектори:
  Светлозар Петров, Оперативен директор, JobTiger
  Христо Стоянов, Мениджър ЧР, Фикосота ООД

  Първият отворен семинар "Започни кариерата си ..." в Русе се състоя на 11 май 2005 г. oт 16:00 часа в Русенски университет "Ангел Кънчев", Русе.

  “ФИКОСОТА” ООД – Шумен е българска компания със 100 % частно участие и е най-големият производители на битови уреди за отопление в Централна и Източна Европа.

  Основните направления на бизнес дейността на компанията са:
  • Производството на отоплителни уреди - маслени радиатори, газови печки, вентилаторни печки и конвектори;
  • Производството на електрически водонагреватели /бойлери/;
  • Производството на малки перални машини РОСА;
  • Изключително представителство на DELONGHI и KENWOOD на българския пазар;
  • Професионалната климатизация на промишлени и търговски обекти.

  Благодарение на своите 470 високо мотивирани работници и служители и с традиции датиращи от 1972 г. “ФИКОСОТА” е сред най-бързо развиващите се компании в своя бранш.

  “ФИКОСОТА” дарява комфорт и топлина чрез своите продукти на потребителите в над 44 държави на 5 континента – Европа, Азия, Южна Америка, Австралия и Африка и изнася своите продукти в Испания, Англия, Ирландия, Русия, Кувейт, Мароко, Тайван, Хонг Конг, Австралия, Нова Зеландия и др.

  Водещата търговска марка на компанията е “TESY”. “ФИКОСОТА” е собственик на търговските марки „Promotec”, “Concepta” и „СМЕДА”.

  Дейността във ФИКОСОТА e сертифицирана и се изпълнява в съответствие с изискванията на Международните стандарти за качество ISO 9001 / 2000.


 • 22 март 2005 г. - "Започни кариерата си с JobTiger и Варна Бизнес Сървисиз"
  Лектори:
  Светла Стоева, Консултант, JobTiger
  Светлана Лексин, Мениджър образователни услуги, Варна Бизнес Сървисиз ООД

  Третият отворен семинар "Започни кариерата си ..." във Варна се състоя на 22 март 2005 г. oт 13:30 часа в зала 223 на Икономически Университет - Варна, бул. "Княз Борис I" 77, Варна.

  Варна Бизнес Сървисиз ООД (VBS) е компания от групата на Петрол Холдинг АД, която работи в три основни направления - обучение, SAP консултации и бизнес туризъм.

  Варна Бизнес Сървисиз ООД функционира като корпоративен университет за всички компании от Петрол Холдинг, като предоставя широк кръг от учебни програми за изграждане на функционални, социални, комуникативни, търговски, технически и езикови умения, като тези курсове са достъпни и за външни клиенти.

  Друга значима дейност в работата на Варна Бизнес Сървисиз ООД е внедряване и поддръжка на основната бизнес информационна система на Петрол Холдинг АД - SAP.

  Третото направление в дейността на VBS е предоставянето на бизнес услуги, като хотелско настаняване, кетъринг, обслужване на конферентни мероприятия.

  Следвайки целта си да стане водещ доставчик на иновативни образователни решения, VBS предлага възможност за развитие на амбициозни професионалисти, както и възможности за обучение и допълнителни специализации.


 • 22 февруари 2005 г. - "Започни кариерата си с JobTiger и Procter & Gamble"
  Лектори:
  Светлозар Петров, Оперативен директор, JobTiger
  Елена Тодорова, HR България, Procter & Gamble

  Третият отворен семинар "Започни кариерата си ..." във София се състоя на 22 февруари 2005 г. oт 12:00 часа в зала 272 на СУ “Св. Климент Охридски”, бул. "Цар Освободител" 15, София.

  Вече 165 г. фирма Проктър енд Гембъл предоставя на потребителите по света високо качествени продукти, които подобряват качеството на ежедневието им. Проктър енд Гембъл предлага на пазара в повече от 160 страни на света почти 300 търговски марки, между които Pampers®, Always®, Ariel®, Tide®, Bonux®, Lenor®, Pantene®, Head & Shoulders®, Wash&Go®, Safeguard®, Blend-a-med® и др. Служителите на Проктър енд Гембъл по света са близо 102 000, работещи в почти 80 страни. В България, kомпанията започва своята работа през 1994г. За най-нови данни и по-подробна информация относно Проктър енд Гембъл и нейните търговски марки, моля посетете www.pg.com.


 • 14 февруари 2005 г. - "Започни кариерата си с JobTiger и Office 1 Superstore"
  Лектори:
  Светлозар Петров, Оперативен директор, JobTiger
  Ирина Павлова, Мениджър Човешки ресурси, Кооперация ПАНДА / Office 1 Superstore
  Йонина Миланова, Асистент Човешки ресурси, Кооперация ПАНДА / Office 1 Superstore

  Вторият отворен семинар "Започни кариерата си ..." във Варна се състоя на 14 февруари 2005 г. oт 14:00 часа в зала 122 на Икономически Университет - Варна, бул. "Княз Борис I" 77, Варна.

  За пръв път обучението включи и практическо занимание за писане на мотивационно писмо, което се посрещна с голям интерес от присъстващите участници.

  Office 1 Superstore е международна търговска марка на франчайзингова верига от магазини специализирани в продажбата на офис продукти и оборудване. Към настоящия момент в 45 града в цялата страна функционират 107 магазина, които предлагат “Всичко за офиса под 1 покрив”.

  Служителите ни са обучени и успяващи в работата си млади хора на възраст под 30 години. Повечето от тях са започнали работа в компанията по време на своето следване и знаят, че в политиката за управление на персонала е заложен принципът за предоставяне на възможност за професионална реализация и развитие за най-добрите служители.
  Кооперация Панда участва традиционно в организираните студентски форуми и се стреми да подпомага професионалната ориентация на младите специалисти за успешното им интегриране в реалния бизнес.


 • 19 януари 2005 г. - "Започни кариерата си с JobTiger и Happy"
  Лектори:
  Светлозар Петров, Оперативен директор, JobTiger
  Йорданка Здравкова, Мениджър Човешки Ресурси, Хепи ООД

  Първият отворен семинар "Започни кариерата си ..." във Варна се състоя на 19 януари 2005 г. oт 14:00 часа в зала 122 на Икономически Университет - Варна, бул. "Княз Борис I" 77, Варна.

  Най-голямата българска верига ресторанти ХЕПИ, която навърши 10 години, е позната не само във Варна, но и в повечето големи градове на страната, както и в Испания. За десет години съществуване марката ХЕПИ успя да се наложи и да се превърне във фактор на българския пазар.
  Персоналът на “Хепи" ООД е разнороден, но е високо квалифициран, с голям опит.
  При непрекъснатият стремеж на фирмата към постигане на високо качество на предлаганите услуги, “Хепи" ООД разчита изцяло на помощта на високо квалифицирания си персонал.
  Ръководството на фирмата се грижи за развитието и повишаването на квалификацията на своите служители.

  В областта на цялостната политика за развитие и управление на човешките ресурси, ръководството на Хепи изхожда от позицията, че персоналът е най-ценното богатство и е гаранция за успешна дейност.

  Хепи се стремим да запази съществуващия персонал, с неговият опит и традиции като в дългосрочен план предлага приемственост и обучение на персонал от заведенията за позиции в Централния офис на фирмата.


 • 14 януари 2005 г. - "Започни кариерата си с JobTiger и М-Тел"
  Лектори:
  Светлозар Петров, Оперативен директор, JobTiger
  Миглена Узунова, Началник отдел "Подбор и наемане на персонал", Мобилтел АД

  Вторият семинар от поредицата се проведе в Аулата на Биологическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски" и премина при бурен интерес от страна на студентите. Над 5 часа лекторите отговаряха на въпросите на присъстващите.


 • 1 декември 2004 г. - "Започни кариерата си с JobTiger и М-Тел"
  Лектори:
  Светлозар Петров, Оперативен директор, JobTiger
  Миглена Узунова, Началник отдел "Подбор и наемане на персонал", Мобилтел АД

  На 1 декември 2004 г. JobTiger и М-Тел организираха за първи път в страната отворен семинар "Започни кариерата си...". Идеята на семинара е да даде на младите хора практически умения, които да им помогнат при кандидатстване и постъпване на работа. Водещите лектори са специалисти с богат опит в тази област. Обучението се проведе в зала София 2 на хотел "Кемпински - Зографски", без такси за участниците.

  "Започни кариерата си с JobTiger и М-Тел" е първото от поредицата отворени обучения, които ще се провеждат веднъж месечно с участието и подкрепата на различни големи български фирми. На обучението присъстваха над 200 студенти от 33 университети в страната, като преобладаваха присъстващите от СУ (34%), УНСС (18%), ТУ-София (15%), НБУ (6%). Най-масово представеният университет извън София беше Икономическия университет - Варна (3% от присъстващите).

  "Мобилтел" АД е компания, която залага на най-добрите практики в областта на човешките ресурси. Водещ принцип по отношение на младите хора в България е предоставянето на адекватни възможности за реализация дори на онези от тях, които нямат никакъв професионален опит, но имат желанието и амбицията да работят в компанията - лидер на телекомуникационния пазар. "Мобилтел" АД участва активно в редица младежки форуми, организирани с цел подкрепа и професионална ориентация на студенти, които са прага на своята кариера.
Назад