ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Рекорден брой компании се регистрираха за участие в „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг в София
На 12 октомври в Интерпред – СТЦ София ще се проведе първото от поредицата есенни кариерни събития „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. По традиция форумът има за цел да събере на едно място студенти и млади специалисти с водещите български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и BPO.

В софийското издание на форума ще вземат участие повече от 80 български и международни компании, които ще представят своите свободни стажантски и работни позиции. Част от компаниите ще се включат и в дискусионния панел „Особености на ИТ кариерата“, по време на който ще се обсъдят актуални теми, свързани с пазара на труда и качествата, които се търсят у кандидатите за работа. Сред участниците в панелa са PFSweb, ADASTRA Bulgaria, Software Group, Software AG, 60K, Talent Hunter, Gemseek.

За втора поредна година на 16 октомври „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг ще се състои също и в Пловдив, където се наблюдава силно раздвижване в технологичния сектор. Там, подобно на София, компаниите ще имат възможност да се запознаят с местните студенти в Конгресен център на пловдивски панаир.

За първа година в историята на специализирания кариерен форум ще се проведе и издание във Варна. Датата ще бъде 18 октомври в Swiss Belhotel.

Местата за участие в София вече са изчерпани, но засега има свободни места за компаниите, които биха желали да се включат в Пловдив и Варна. За повече информация може да се вържете с екип „Събития“ на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02/ 4918 013
02/49 180 22

Кариерният форум се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Златен спонсор на събитието е iCARD, бронзов спонсор TeleTech Eastern Europe. Организационен партньор е Интерпред – СТЦ София.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Продължава регистрацията за участие в единствения специализиран кариерен форум в икономическия сектор в България

Пазарът на труда се възстанови и днес повечето професии отново предлагат широко поле за кариерна реализация. Освен IT специалисти, работодателите активно търсят и множество други специалисти – търговци, маркетолози, финансисти, HR експерти и много други. Именно тази нужда се старае да задоволи кариерното изложение „Дни на кариерата“ в секторите: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти.

Ежегодното събитие, организирано от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, ще срещне на едно място млади специалисти от различни професионални области с водещи български и международни компании на 30 ноември във фоайето и залите на УНСС. Близо 40 компании вече са се записали за участие, давайки сериозна заявка за силно фирмено присъствие и богат избор от отворени позиции.

Подготовката за събитието, което се провежда за осма поредна година, преминава при изключително силен интерес от страна на работодателите. Площите в УНСС налагат ограничения в броя на изложителите, но засега има свободни места за компаниите, които биха желали да се включат.

За повече информация може да се вържете с екип „Събития“ на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02/ 4918 013
02/49 180 22
GCDF сертификационен тренинг по кариерно консултиране

Основен фокус на тренинга: Усвояването на умения и знания за оценка на потенциала, силните страни и областите за развитие на служителите, както и умения за консултиране, коучинг и менторинг.

За кого е предназначен сертификационният тренинг: специалисти по човешки ресурси; консултанти и коуч специалисти; мениджъри на екипи и тийм лидери.


Предстоящи издания на тренинга:
Септември - октомври 2017 г. Краен срок за записвания 15 септември 2017 г.

За записвания и допълнителна информация, може да се свържете с екипа на JobTiger: e-mail: gcdf@jobtiger.bg, тел. 02/ 4918 019
 
Интересно от JobTiger.tv
#HRинтервю: Кристина Илиева, The Taxback Group

И тази есен, както диктува традицията, ще се проведе едно от най-интересните кариерни изложения у нас. „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг има вече сериозен „стаж“ зад гърба си.

Използваме случая, за да си поговорим задочно с HR специалистите на част от компаниите-изложители, които са се записали за участие в изложението. Тук можете да научите какво ни разказа г-жа Кристина Илиева от The Taxback Group, компания, която ще се представи във Варна.

  • Според рекрутърите: Има ли значение, че сте сменяли много работни места?
  • Ако любимите ни герои от „Game of Thrones“ бяха програмни езици
  • Как да се справим, когато се чувстваме отегчени или разочаровани от работата си?
  • 3 неща, които научавате, когато мениджърът ви е по-млад от вас
  • 4 случая, в които стъпка напред в работата е стъпка назад в кариерата
  • Технологичното бъдеще и кариерните възможности, които то предлага
  • Да сте добър в работата си не означава да ви е лесно
  • Защо трябва да забравите всичко, което знаете за паролите
  • 6 урока по мениджмънт, които можете да научите от Джон Сноу (без да ви се налага да обезглавявате никого)