ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
HR Industry 2019 наближава!
След по-млако от месец, на 7 февруари 2019 г. в Интерпред – СТЦ София ще се проведе осмото издание на единственото специализирано изложение на HR общността в България - HR Industry. В рамките на един ден, събитието ежегодно среща близо 50 компании, предлагащи услуги в сферата на човешките ресурси с над 500 HR мениджъри и управители на български и международни компании.

По време на изложението присъстващите ще могат да посетят щандовете на десетки компании и организации, опериращи в помощ на HR бизнеса у нас, и да се запознаят в детайли с техните услуги от областите, свързани с привличането, развитието и мотивирането на служителите.

Основен елемент от събитието е и специализираната семинарна програма, по време на която специалисти от компаниите-участници дискутират най-актуалните теми, свързани с дейността на HR професионалистите. Регистрацията за посетители вече е отворена. Може да запазите своето място за семинарната програма тук: https://bit.ly/2Tz2Pbn

Ако сте компания, чийто продукти и услуги са в сферата на човешките ресурси, това е мястото, където ще можете да се срещнете с правилната аудитория и да докажете, че сте доверен партньор!

Остават броени места за участие, а пълните условия за изложители и типовете пакети може да разгледате тук.

HR Industry 2019 се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger в партньорство с Българска асоциация за управление на хора. Генерален спонсор е MetLife, а организационен партньор е Интерпред - СТЦ София.
Продължава регистрацията за кариерните събития организирани от JobTiger
Нашият отдел „Събития“ подготви целия си календар кариерни събития за идната година и все още може да се регистрирате за участие на преференциални цени.

Първото събитие в тазгодишния ни календар е осемнадесетото издание на най-големия кариерен форум в страната „Национални дни на кариерата – Добра кариера, добър живот“ 2019. Кариерният форум ще стартира на 12 и 13 март 2019 г. в София, след това ще продължи във Варна на 18 март, Бургас – 20 март, Русе - 25 март, Свищов – 27 март, Велико Търново – 1 април, Габрово – 3 април и Пловдив – 8 април.

Седмото издание на единственото в България изцяло онлайн кариерно събитие - Виртуални дни на кариерата, ще се проведе на 16 май 2019 г.

Есенните събития на JobTiger ще стартират с „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Форумът ще се проведе в София на 10 октомври 2019 г., в Пловдив на 14 октомври 2019 г. и Варна – на 16 октомври 2019 г.

Последното кариерно събитие за годината - „Дни на кариерата”: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти ще се проведе на 28 ноември 2019 г. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Заповядайте и виеразгледайте календара ни и се възползвайте от преференциалните условия за ранно записване.

Повече информация във връзка със събитията, пакетите за участие и начина на регистрация бихте могли да получите от нашия екип:
events@jobtiger.bg
02/49 180 13 / 22
0884 505 609
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Започна кандидатстването за годишните награди Employer Branding Awards 2019

Компаниите в България влизат в битка за титлата “Успешен работодател”.

Годишните награди на b2b Media отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд! За иновациите в управлението на талантите, за новите успешни стратегии в HR.

Категориите обхващат иновациите в управлението на талантите, новите успешни стратегии в HR и др.

Кандидатстването е в периода 7 януари - 7 февруари 2019 г.

JobTiger е партньор на второто издание на събитието.

Повече за конкурса и условията за участие може да видите тук: https://bit.ly/2zKOJNI