ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ     
Очакваме ви на HR Industry 2015
Четвъртото издание на единственото изложение за компании, предлагащи услуги в сферата на човешките ресурси HR Industry 2015 предстои. Събитието ще се състои на 11 февруари (сряда) в х-л „Хилтън“ София от 9.30 до 18.00 часа.

Тенденциите в бранша ще бъдат представени от 44 водещи фирми, развиващи дейност в направленията: подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, животозастраховане и здравно осигуряване, временна заетост, трудова медицина и други.

Посетителите на HR Industry 2015 ще могат да се запознаят с най-търсените услуги и иновации в управлението на човешките ресурси, ще имат възможността да обменят ценни идеи и опит с водещите HR специалисти и мениджъри на най-големите български и международни компании. Като подарък, всеки посетител ще получи издание от специализирания каталог на HR индустрията за 2015 г.

Освен изложбените щандове, посетителите ще имат възможност да посетят и семинарна програма. И тази година в нея се включиха 16 от изложителите, като презентациите ще се състоят успоредно в две зали – „Алеко“ и „Вихрен“.

Входът за посетители е свободен.
За повече информация посетете www.hrindustry.bg.

HR Industry се организира от JobTiger. Генерален спонсор на изложението е MetLife.
Медийни партньори: сп. Мениджър, Probook, JobTiger.tv, Investor, Seminari 365, Предприемач.com, Expo World.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Над 100 компании заявиха вече участието си в „Национални дни на кариерата“ 2015

На 10 март ще стартира поредното ежегодно издание на най-големия форум за стаж и кариера в България – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Записването на компаниите-участници започна преди три седмици и вече има над 100 фирми, които са заявили своето участие в София. Записванията продължават, но е препоръчително компаниите, които планират също да се включат, да не отлагат регистрацията си. А при регистрация преди 13-ти февруари 2015 г., компаниите имат възможност да се възползват от преференциалните цени за участие.

Сред тазгодишните участници отново се открояват компании, опериращи в различни сектори – IT, телекомуникации, банково дело, хранително-вкусова промишленост, фармация, кредитиране, клинични проучвания, металодобив, търговия, образование и много други. По традиция, компаниите участници обявяват стажантски програми и работни позиции в множество различни отдели – счетоводство, маркетинг, IT и др. Това свидетелства за популярността на събитието и е своеобразна гаранция, че посетителите на „Национални дни на кариерата“ ще бъдат посрещнати с богата палитра от реални оферти, отговарящи на търсенията им.

Интересът към форума нараства с всяка година, както от страна на бизнеса, така и от страна на студентите. Тази година, форумът ще стартира на 10 и 11 март в София и ще продължи във Варна на 16 март, Велико Търново на 18 март, Русе на 23 март, Свищов на 25 март, Пловдив на 30 март и ще приключи в Бургас на 1 април.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” се организира от JobTiger – HR компания и кариерен сайт. Генерален спонсор за 12-та поредна година е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Повече информация за форума и условията за участие може да намерите на national.careerdays.bg или от екипа на JobTiger:
T: +359 2 49180 13/22
M: +359 884 505 609
E: events@jobtiger.bg
GCDF сертификационен тренинг по кариерно консултиране | февруари 2015 г.

Основен фокус на тренинга: Усвояването на умения и знания за оценка на потенциала, силните страни и областите за развитие на служителите, както и умения за консултиране, коучинг и менторинг.

За кого е предназначен сертификационният тренинг: специалисти по човешки ресурси; консултанти и коуч специалисти; мениджъри на екипи.

За записвания и допълнителна информация може да се свържете с екипа на JobTiger или да пишете на e-mail: gcdf@jobtiger.bg.
 
Интересно от JobTiger.tv
САЙТЕЛ България разкрива нови работни места и търси служители от Добрич, Шумен и Варна

Предстоят срещи на компанията с потенциални кандидати за работа на 12 и 13 февруари 2015

Нова услуга от JobTiger – предварително медийно отразяване за участниците в „Национални дни на кариерата“ 2015
Невена Цачева, IHR: „Форуми, като HR Industry, допринасят за успеха на нашия бизнес“
Глобалната инициатива Startup Weekend за първи път в Благоевград
Представиха подробностите по Националния план за действие по заетостта 2015
Красимир Георгиев, TBI Info: „Решихме да намерим мотивирани хора, които сами да обучим“
Любопитно от JobTiger Блог
Фоторепортаж от тиймбилдинга на Тигъра

Както вчера обещах, следва кратък фоторепортаж от тиймбилдинга на JobTiger. Беше весело и позитивно. Което е и целта на всеки тиймбилдинг, нали? Приятно гледане… :)

Екипът на JobTiger – Михаел
“Отборен играч ли сте или индивидуалист?” – стратегия за правилен отговор
Властта променя гласа
Как да не полудеем преди интервю за работа
Разсейването – бич за работната продуктивност