ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
4th Business Leaders and HR Meetup
На 15 и 16 ноември 2018 г. за четвърти път ще се проведе единственото събитие в България, което събира на едно място собственици и управители на компании от различни бизнес сектори и HR специалисти. Събитието се организира от най-голямата компания за комплексни HR услуги на пазара – JobTiger с подкрепата на Audit Advice Associates.

През ноември град Шумен ще се превърне в център за споделяне на добри практики. Четвъртото издание на Business Leaders and HR Meetup ще се концентрира около няколко теми от особено значение за HR общността:

1. Взаимодействие между бизнеса и образованието.
2. Пазар на труда извън София – канали за подбор – собствени, агенции, бюра по труда, особености.
3. Проблеми централен офис – локални подразделения и как ги решаваме?


В рамките на двата дни, участниците ще могат да споделят опит, да създадат нови бизнес контакти, да чуят нови гледни точки и да обсъдят различни теми в неформална и приятелска среда.

Също така, гостите ще имат и чудесната възможност да се разходят до забележителностите около град Шумен – Мадара, Плиска, Домът на кирилицата, както и да се насладят на полезен Networking сред природата.

Остава по-малко от месец до Business Leaders and HR Meetup, така че не пропускайте да запазите място за себе си. Местата са ограничени!
Наближава последното за тази година кариерно събитие от поредицата "Дни на кариерата"

Последното специализирано кариерно събитие „Дни на кариерата”: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти, по време на което стотици млади специалисти ще открият първата си работа или стаж в утвърдени български и международни компании, ще се проведе на 29 ноември в София, в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

В наближаващото събитие до момента са заявили участие повече от 70 компании. Сред тях се открояват утвърдени български и международни компании представители на банковото дело, търговията, производството, застраховането, финансови и счетоводни фирми и много други. Независимо от разликите между тях, всички изложители са водени от съображението да открият добре подготвени и комуникативни млади хора. Иначе казано – те ще бъдат на изложението, за да открият своите бъдещи служители. Това безспорно е една отлична кариерна възможност.

Остават само 5 свободни места за участие на работодатели в „Дни на кариерата”: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти. Повече информация за тях бихте могли да получите от екип „Събития“ на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02/49 180 13/ 22/ 24

Организатори на събитието са JobTiger съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата (МЦРК) на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Очакваме ви на „Дни на кариерата”: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти на 29 ноември 2018 г., във фоайето на Университета за национално и световно стопанство.
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
ИТ браншът има нужда от млади таланти – това доказа нарастващият брой фирми участници на Дни на Кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг

Най-големият специализиран кариерен форум в сектора, който се проведе в три града, центрове на индустрията за България, между 11 и 17 октомври събра 2700 млади специалисти, търсещи работа.

Специализираният форум „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“, организиран от JobTiger за девета поредна година, срещна 113 компании изложители с 2700 посетители. Събитието се проведе за трети път в Пловдив и за втори път във Варна. Форумът дава възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг индустрията, да се срещнат с компаниите лидери в секторите и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.

Статистика на провеждането:
 • София – 92 компании и 1600 посетители;
 • Пловдив – 26 компании и 600 посетители;
 • Варна – 32 компании и 500 посетители.

Анонсираният като младежки кариерен форум и тази година привлече и огромен брой опитни специалисти, които видяха в събитието кариерна възможност за себе си.

В речта си по време на откриването на форума, г-н Томислав Дончев, Заместник министър-председател на Република България изтъкна, че поради нарастващия глад за кадри подобни събития са изключително важни. Същевременно мотивацията на служителите е изключително важна за задържането им, от огромно значение е работодателите да ги накарат да вярват в това, което правят.

Форумът се организира от JobTiger – компания за комплексни HR услуги. JobTiger е и най-големият организатор на кариерни форуми в страната. Златен спонсор е LiveArea, сребърен спонсор – Accenture Bulgaria, бронзови спонсори – Milestone Systems Bulgaria и Teleperformance Greece.

Медийни партньори на събитието са JobTiger.tv, Karieri.bg, сп. Българска наука, Isic.bg, 9Academy.bg, Able Mentor, Тракия Икономическа Зона, Успелите, Pixel Media, Avtora.bg, teennews.eu, Buljobs.com, Аз мога тук и сега, Kaldata и Uchi.bg.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Конференция „Дигитални решения за Производителите на бързооборотни стоки и Ритейл“

Имаме удоволствието да Ви поканим на специализираното за FMCG индустрията събитие в сферата на дигиталния маркетинг Конференция „Дигитални решения за Производителите на бързооборотни стоки и Ритейл“ – Digital4Plovdiv на 26.10. 2018 г. в Международен панаир Пловдив.

Прилагането на нови технологии може да доведе до много силно конкурентно предимство за компаниите, които ги внедрят. Дигиталната трансформация е универсален отговор на един от вечните въпроси на всеки бизнес: Как да се направи добре и евтино?

Във връзка с това Интернет Медиа Груп (IMG) организира конференция “Digital Marketing Solutions for FMCG industry” в която над 50 лектора и 40 теми ще запознаят участниците с най-новите тенденции в дигиталните технологии, както и специфичните рекламни стратегии, които могат да спомогнат за развитието на бизнеса им. Добри практики и съвети с топ специалисти от над 50 компании, като сп. PROGRESSIVE, JobTiger, GS1, RAPIDO, NetInfo, Broshura.bg, ManPower Group, Sis Technology, SEOMAX.BG, Beyond Philosophy, Pixar, Баркод Системи България, Puzzel, Media Post Hit Mail, Money, Horizons и много други в областта на FMCG и Retail.

Може да разгледате програмата на събитието и да се регистрирате за участие на сайта: https://fmcg.digital4plovdiv.com

ПРОМОКОД: Ползвайки промокод ”Jtiger30D4p” при регистрация ще получите като наш доверен партньор -30% отстъпка при регистрацията на събитието! Ще се радваме да се видим там!

Не пропускайте да запазите своето място сега!
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Престижно обучение по икономика и право в Tilburg University, Холандия

Tilburg University е един от водещите университети в Холандия, доказан лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право. От 22 до 24 октомври представители на учебното заведение ще госуват в България, за да се срещнат с кандидат-студенти, които се интересуват от възможностите за обучение на английски език в Холандия. Събитието е организирано от агенция за образование „Скай Лайнс“ и ще се проведе в три поредни дни:

  • Варна – 22 октомври, 18:30 ч., х-л „Голдън Тюлип“;
  • София – 23 октомври, 18:30 ч.,х-л „Маринела“ (бивш „Кемпински“);
  • Пловдив – 24 октомври, 18:30 ч., х-л „Тримонциум“;


Фактите:
  • Холандското издание „Elsevier“ нарежда Тilburg University на второ място сред специализираните университети и на трето в генералната класация на холандските висши учебни заведения.
  • Според престижната класация Times Higher Education, той е на 4-то място в Европа и на 21-то място в света в обучението по икономика и бизнес, редом до университети като Harvard и Stanford в САЩ, Oxford и Cambridge в Англия.
Tilburg School of Economics and Management (TiSEM) е най-доброто холандско училище в тази дисциплина.
  • Social Science Research Network му отрежда почетното 1-во място сред 750 училища в областта на правото.

Присъствието на събитията е безплатно, а възможност за регистрация ще откриете ТУК.