ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Обратното броене започна! Остават само 2 дни до Дни на Кариерата в УНСС 2017
За осма поредна година JobTiger и Университет за национално и световно стопанство ще създадат поле за професионална изява на форума „Дни на кариерата“ 2017: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти, където в рамките на няколко часа всеки, който иска да успее в кариерата си, ще може да се срещне с повече от 80 от най-големите работодатели в България!

Идвайки на 30 ноември в УНСС ще може да научите ценна информация, която не би могла да бъде намерена в Google - за компаниите, сред които Paysafe, Discordia, WALTER GROUP, 4finance, Технементалс Технолоджис (България) ЕАД, HP Inc., Kaufland България ЕООД енд Ко КД, TBI Bank, regiocom, САМЕКС ЕООД, Piraeus Bank, Агенция за събиране на вземания ЕАД, Intelligent Systems, ЧЕЗ ГРУП, GEFCO, Ernst & Young, Vista AWT, Sopharma Trading JSC, Лидл България, TMF Group, ProCredit Bank Bulgaria, Gebrüder Weiss; предлаганите възможности и отворените позиции, а освен всичко това ще имате възможност напълно безплатно да се присъедините към дискусионния ни панел.

Очакваме ви този четвъртък в УНСС на „Дни на кариерата“ 2017: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти!
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Стартира гласуването за идеи в JT Creative Lab: Измисли най-добрия сайт за работа

Включи ли се в споделянето на идеи през изминалата седмица? Ако си бил един от първите, които се включиха в JT Creative Lab, то тази седмица ти стискаме палци, защото вече е отворено и гласуването.

Осем са идеите, за които може да гласуваш в първата седмица на JT Creative Lab. Сред тях има предложения за Блокчейн-верифицирани профили при кандидатстване за работа; за Интерактивно съдържание на обявите за работа; за Комуникация с работодател чрез съобщения в реално време и много други.

Разгледай всички предложения и дай гласа си за своя фаворит. Не забравяй, че идеята събрала най-много гласове тази седмица ще бъде обсъждана по време на седмично #CreativeReality, а нейният автор ще бъде поканен да се снима във видео с нашия екип и също така ще спечели специален ваучер за специално обучение!

Очакваме те на www.JobTiger.bg/creativelab!
Възползвайте се от предварителния календар на всички събития на JobTiger за 2018 г.

В качеството си на най-голям организатор на кариерни и специализирани HR изложения в България, JobTiger спази добрата традиция, започната през настоящата година, и за втори пореден път публикува пълен календар на кариерните събития, които организира за следващата година. В календара са отразени всички планирани за 2018 г. форуми, организирани от нас.

Календара можете да разгледате тук.

Защо предприехме отново тази стъпка? Основната причина е, че искаме да бъдем още по-добър помощник на бизнеса в България. С един изчерпателен предварителен календар, ние ви даваме възможност да планирате по-добре ангажиментите и финансите си. Знаейки своевременно какво предстои да се случи през 2018 г., вие ще бъдете в състояние лесно и ефективно да разпределите бюджети, време и хора за 12-те месеца на следващата година. Нещо повече – разглеждайки отделните събития, вие ще можете да запазите отрано най-добрите щандове, които отговарят на фирмените ви нужди. Така ще имате нужното спокойствие да се отдадете на основния си бизнес без притеснения за бъдещото ви участие в отделните изложения.

Тази предвидимост ще допълни успешните ви бизнес модели и ще ви позволи да извлечете максимума за вашата компания. Разбира се, имаме и още една позитивна новина. Ако заплатите до края на тази година вашето участие в различни наши събития, то ние ще можем да ви предложим и разумна ценова отстъпка. Това несъмнено е един добър финансов модел, удовлетворяващ максимално и двете страни.

За повече информация относно условията за участие и всички останали възможности, може да се свържете с екип „Събития“ на JobTiger:
E: events@jobtiger.bg
Т: (+359 2) 49 180 11/ 13/ 22
РЕГИСТРАЦИЯТА за участие в HR Industry 2018 вече е отворена!

Седмото издание на единственото по рода си събитие ще се проведе на 08 февруари 2018 г. в Интерпред -СТЦ, София.

HR Industry е уникално за HR бранша събитие, което събира над 550 гости и 50 изложители – български и международни компании – опериращи в сферата на подбора на персонал, одит на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, HR outsourcing, животозастраховане и здравно осигуряване, временна заетост, консултации и други представиха своите нови услуги и се срещнаха с настоящи и бъдещи клиенти и бизнес партньори.

Станете част от HR Industry 2018! Направете своята регистрация тук: http://2018.hrindustry.bg/bg/#Registration

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.
 
Интересно от JobTiger.tv
#HRInterview – Кирил Велинов, Recruiter в Paysafe

В рубриката ни #HRInterview ви запознаваме с актуалните новости в областта на човешките ресурси през погледа на утвърдени специалисти в сферата. Този път разговаряме с Кирил Велинов, Recruiter в Paysafe България. С него и екипа на компанията може да се срещнете този четвъртък в УНСС на „Дни на кариерата“ в УНСС.

Как хората си представят работата на HR мениджъра и каква всъщност е тя?
Работата на HR мениджъра се състои в това той и целият му екип да бъдат партньор и съветник на бизнеса и служителите в компанията. Той играе голяма роля за устойчивото развитие на организацията и успешното управление на човешкия капитал.

  • „Ценности, структури и институции в България – 10 години след присъединяването към ЕС“
  • Надя Маринова: „Има компании, които са много напред по отношение на employer branding-a“
  • Софтуерният университет подкрепи JT Creative Lab
  • „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг – Анкета
  • Две тенденции, едно събитие – най-важното за HR бранша през 2018 г.
  • „Информацията иска да бъде свободна“
  • #HRInterview – Силвия Христева, Регионален мениджър в Easy Consult (Пловдив)
  • Elevator pitch – тайната на успешното бизнес представяне
  • Срещнете се с най-добрите бизнес училища на 2ри декември