Yettel
София www.yettel.bg над 300 служителя

Компания

Yettel България, част от PPF Telecom Group, е телекомуникационна компания, която свързва над 3 милиона клиенти с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България.

В над 20-годишната си история на българския пазар компанията изгражда солиден опит като пионер в областта на безжичните мрежи и отвъд тях, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г., първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправя пътя за развитието на 5G с първия тест на мрежата от пето поколение в страната. Водещият в сектора подход на Yettel към инфраструктурата печели четири поредни сертификата Best in Test на световната компания umlaut, определяща златния стандарт в телекомуникациите.

Днес Yettel България има повече от 1800 служители, оперира над 180 магазина и осигурява покритие на мобилната мрежа за над 99% от населението на България.


Обяви

В момента няма отворени позиции

Дейност

Tвърдо вярваме, че можем да развиваме бизнеса си само, ако устойчиво инвестираме и в израстването на нашите хора. Създаваме мотивираща среда и насърчаваме служителите да се стремят към личностно и професионално развитие. Култивираме чувство на лична отговорност и персонална ангажираност с процеса по професионално развитие в компанията. Правим стъпките прозрачни и приобщаваме хората на Yettel, така че всеки един да бъде напълно наясно и част от процеса на индивидуалното му представяне и развитие, чрез неговите собствени амбиции, способности и мотивация.

Отличителен белег на нашата корпоративна култура е доверието и автономността, която осигуряваме на служителите. Работната среда стимулира личната отговорност и вземането на решения и отчетността, но също така изисква сътрудничество и проектно мислене за постигане на целите. Нашето темпо е бързо и динамично, а хората ни се развиват и израстват, като участват във вълнуващи и предизвикателни проекти, които често ги поставят извън зоната им на комфорт. 

Компанията осигурява на служителите усещане за цел и принадлежност. Хората ни са двигатели за разработването на комуникационни продукти и услуги за нашите клиенти, но и активни доброволци в нашите дългогодишни програми за корпоративна социална отговорност, които променят обществото ни към по-добро - разнообразие и приобщаване, интернет безопасност и устойчиво развитие.

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

Ние сме компания, която иска да открива, развива и инвестира в технологиите, за да служат на хората по най-полезния и ефективен за тях начин. В Yettel вярваме, че балансираният живот е по-добър живот. Затова правим всичко възможно, за да помогнем на хората да балансират важните за тях неща, да направят по-добър избор особено когато става въпрос за технологии и тяхната роля в живота ни.

Искаме да създаваме бъдещето заедно с теб. Затова ние в Yettel сме готови да открием и развием твоя талант и уникални умения, докато заедно променяме света.

Повече информация за Yettel като работодател ще откриеш на yettel.bg

Офис

Офис снимки

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

Кандидатстване

Процесът по подбор при нас следва различна структура в зависимост от позицията, за която кандидатстваш.

Първата стъпка e да се запознаем с твоето CV. Ще се свържем с теб за предварителен телефонен разговор, само в случай че профилът ти отговаря на ролята, за която кандидатстваш или за друга роля, която преценим, че би била интересна и подходяща за теб. В този разговор ще ти разкажем повече за позицията и ще ти зададем уточняващи въпроси относно твоя опит. Ако успешно преминеш тази стъпка, ще те поканим на интервю с представител на екипа по подбор и ръководителя на екипа за съответната позиция. Интервюто може да бъде в наш офис или онлайн.

В зависимост от ролята, към която си проявил интерес, процесът може да има и допълнителни стъпки като второ интервю с мениджър следващо ниво и допълнителни тестове. По време на тази втора среща ще имаш възможност да се запознаеш и с допълнителни членове на екипа, както и да ни разкажеш още за експертизата и опита си.

Това, на което много държим и спазваме, е да върнем обратна връзка на всеки кандидат след приключване на целия процес, независимо от финалното решение.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner