Yettel
Sofia www.yettel.bg more than 300 employees

Company

Yettel Bulgaria, part of PPF Telecom Group, is a telecommunications company that connects over 3 million customers to people, devices and businesses. Until March 2022, the company operated on the Bulgarian market as Telenor Bulgaria.

Over its 20 years history on the Bulgarian market, the company has built a strong track record as a pioneer in wireless and beyond, launching Bulgaria´s first commercial 4G network in 2015, the first VoLTE service in 2018 and paving the way for the development of 5G with the country’s first 5G network test. Yettel´s sector-leading approach to infrastructure has won four consecutive Best in Test certificates awarded by the global gold-standard benchmarking organization umlaut.

Today, Yettel Bulgaria employs more than 1800 people, operates more than 180 retail stores, with its mobile network covering more than 99% of the Bulgarian population.

Jobs

There are no opened jobs

Activity

Tвърдо вярваме, че можем да развиваме бизнеса си само, ако устойчиво инвестираме и в израстването на нашите хора. Създаваме мотивираща среда и насърчаваме служителите да се стремят към личностно и професионално развитие. Култивираме чувство на лична отговорност и персонална ангажираност с процеса по професионално развитие в компанията. Правим стъпките прозрачни и приобщаваме хората на Yettel, така че всеки един да бъде напълно наясно и част от процеса на индивидуалното му представяне и развитие, чрез неговите собствени амбиции, способности и мотивация.

Отличителен белег на нашата корпоративна култура е доверието и автономността, която осигуряваме на служителите. Работната среда стимулира личната отговорност и вземането на решения и отчетността, но също така изисква сътрудничество и проектно мислене за постигане на целите. Нашето темпо е бързо и динамично, а хората ни се развиват и израстват, като участват във вълнуващи и предизвикателни проекти, които често ги поставят извън зоната им на комфорт. 

Компанията осигурява на служителите усещане за цел и принадлежност. Хората ни са двигатели за разработването на комуникационни продукти и услуги за нашите клиенти, но и активни доброволци в нашите дългогодишни програми за корпоративна социална отговорност, които променят обществото ни към по-добро - разнообразие и приобщаване, интернет безопасност и устойчиво развитие.

Benefits

Corporate Culture

Ние сме компания, която иска да открива, развива и инвестира в технологиите, за да служат на хората по най-полезния и ефективен за тях начин. В Yettel вярваме, че балансираният живот е по-добър живот. Затова правим всичко възможно, за да помогнем на хората да балансират важните за тях неща, да направят по-добър избор особено когато става въпрос за технологии и тяхната роля в живота ни.

Искаме да създаваме бъдещето заедно с теб. Затова ние в Yettel сме готови да открием и развием твоя талант и уникални умения, докато заедно променяме света.

Повече информация за Yettel като работодател ще откриеш на yettel.bg

Office

Office Photos

Office Perks

Working Space

Job Application

Процесът по подбор при нас следва различна структура в зависимост от позицията, за която кандидатстваш.

Първата стъпка e да се запознаем с твоето CV. Ще се свържем с теб за предварителен телефонен разговор, само в случай че профилът ти отговаря на ролята, за която кандидатстваш или за друга роля, която преценим, че би била интересна и подходяща за теб. В този разговор ще ти разкажем повече за позицията и ще ти зададем уточняващи въпроси относно твоя опит. Ако успешно преминеш тази стъпка, ще те поканим на интервю с представител на екипа по подбор и ръководителя на екипа за съответната позиция. Интервюто може да бъде в наш офис или онлайн.

В зависимост от ролята, към която си проявил интерес, процесът може да има и допълнителни стъпки като второ интервю с мениджър следващо ниво и допълнителни тестове. По време на тази втора среща ще имаш възможност да се запознаеш и с допълнителни членове на екипа, както и да ни разкажеш още за експертизата и опита си.

Това, на което много държим и спазваме, е да върнем обратна връзка на всеки кандидат след приключване на целия процес, независимо от финалното решение.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner