СайтГраунд
София careers.siteground.com над 300 служителя

Компания

СайтГраунд (SiteGround) е IT компания, специализирана в сферата на уебсайт хостинг услугите. Създадена в България през 2004 година, днес сме един от най-големите независими уеб хостинг доставчици с над 2.8 милиона домейна на клиенти от цял свят. 

 

Екипът на СайтГраунд (SiteGround) днес наброява над 500 човека, които работят в офисите ни в София, Пловдив, Стара Загора или отдалечено. Въпреки че основната ни сфера на дейност е в IT сектора, в компанията развиваме най-различни звена: връзки с клиенти, софтуерни инженери, QA, обслужване и техническа поддръжка, дигитален маркетинг, уеб дизайн, събития, счетоводство, финанси и администрация.

 

Основна движеща ценност на СайтГраунд (SiteGround) и до днес е грижата за щастието на служителите ни. Благодарение на усилията ни в тази насока сме отличени сред най-добрите работодатели в IT сферата в България в проучването на AON в три поредни години. През 2020-2021 г. сме най-награждаваният работодател в България с над 15 отличия от Forbes, Career Show и To The Top International. За да разберете повече за фирмената култура, начина на работа и отворените ни позиции към момента, посетете кариерния ни сайт https://careers.siteground.com/

JobTiger Banner
Zaplatomer Banner