EVN България – Твоята енергия. Твоето бъдеще.

Пловдив www.evn.bg 13 jobs

Компания

Ние от EVN България сме част от голямото семейство на австрийския концерн EVN. Отличаваме се с постоянния си стремеж към качество, модернизация и достигане на световно утвърдени стандарти както в енергетиката, така и в сферата на устойчивото развитие. Присъстваме на българския пазар от началото на 2005 г.

Гордеем се с:

• 2 280 ангажирани и мотивирани сътрудници

• 1,9 млрд. лева инвестиции в енергийната инфраструктура на България

• 1,5 млн. клиенти на електроенергия

• 60 000 km електропреносна мрежа

• 880 GWh спестена електроенергия от намален технологичен разход под 8%

• 30 000 клиенти на топлоенергия

• 180 km топлопреносна мрежа

През 2019 г. бяхме отличени на годишните национални награди, организирани от To The Top Agency, като най-желан работодател сред работещите в България в категория „Енергетика".

Взехме първото място и в категорията „Най-добър HR проект на голяма компания“ на Българска асоциация за управление на хора в организираните от асоциацията Годишни HR награди 2017, които се проведоха през януари 2018 г.

През 2018 г. и 2019 г. получихме признание за постиженията на Електроразпределение Юг и EVN Топлофикация на Годишните национални награди по безопасност и здраве при работа, организирани от Фондация „Център за безопасност и здраве при работа”.

Убедени сме, че нашето бъдеще е в нашите ръце, затова влагаме време и енергия и в инициативи в полза на обществото и природата на територията на Югоизточна България.

Всеки един специалист в EVN има своя важна роля в създаването на качествени услуги и щастливи клиенти. При нас своето място и успешна реализация откриват експерти от разнородни области като електро- и топлоинженери, електромонтьори и техници, финансисти, юристи, еколози, експерти по продажби и продуктов мениджмънт.

Независимо от позицията и работното ви място в EVN ще откриете:

• възможност за професионална реализация в стабилна международна компания

• разнообразни задачи и обучения за вашето професионално развитие

• грижа за вашата безопасност с най-висок клас оборудване за работа

• коректно и точно заплащане за повече сигурност за вас и семействата ви

• гъвкаво работно време за спокойствие и презареждане

• сплотени екипи, дух на сътрудничество и подкрепа

• динамична работа, свързана с предизвикателствата на енергийния пазар.

Вярваме, че вдъхновението за успеха идва с работата, затова създадохме лятната стажантска програма „Младежи с бъдеще“ за всеки, който е нетърпелив да започне кариерата си още от университета. В рамките на стажа всеки стажант получава:

• индивидуална програма за период от 3 месеца (юли – септември)

• личен ментор

• постоянна обратна връзка

• месечно възнаграждение.

Обяви

Дейност

На територията на България развиваме дейност в областите разпределение и продажба на електрическа енергия, топлоснабдяване за град Пловдив, търговия с енергия и въглеродни емисии в страната и Югоизточна Европа, както и развитие на проекти в сферата на възобновяемите източници.

В работата си ние се стремим към постоянно развитие. Реализираме смели и вълнуващи идеи, намираме нови и нестандартни подходи, създаваме условия за по-добро бъдеще.

Продукти

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

Страхотно е когато знаеш, че си попаднал на мястото си. Гордеем се със сплотени екипи, професионализъм и високо ниво на удовлетвореност. Постигаме го с постоянна грижа за хората, тяхното здраве и благополучие.


Част от нашата култура е провеждането на различни корпоративни събития като фирмени празници, тимбилдинги, спартакиади, празник за децата на служителите на EVN и други инициативи, с които създаваме общи преживявания и спомени.

Екип

Офис

Офис снимки

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

Кандидатстване

Всички отворени позиции в EVN България можете да откриете на официалния ни сайт: www.evn.bg.

Може да ни последвате и на:

www.linkedin.com/company/evn-bulgaria

www.facebook.com/EVNBulgaria.

Ако имате интерес за развитие в компанията, разгледайте нашите обяви на Преглед на работните места (evn.bg)

Възможно е в момента да нямаме актуални обяви или вие да не откривате подходяща възможност за вас, затова винаги сме отворени към инициативна кандидатура, в която можете да ни опишете вашите професионални интереси и желана сфера за развитие, а ние ще се свържем с вас при първа възможност. Кандидатствайте без обява тук: Екран за регистрация (evn.bg)

Процесът по подбор в EVN протича с вътрешно и външно промотиране на свободните позиции, набиране на кандидатури и интервюиране на селектираните кандидати.

За всички експертни позиции се провеждат и финални срещи между одобрените кандидати и представител на висшия мениджмънт на компанията.

След успешно преминаване на всички стъпки от процеса одобреният кандидат получава нашето официално предложение, последвано от договор и индивидуален план/програма за въвеждане в организацията.

Всички кандидати, преминали интервю, получават обратна връзка.

Интервю

По време на интервюто кандидатите се срещат със своите бъдещи ръководители и представител на човешки ресурси. В този разговор се запознават в детайли с отговорностите на обявените позиции и могат лично да зададат всички въпроси, които ги интересуват.

С цел да намерим най-подходящия кандидат за дадена свободна позиция прилагаме различни методи за подбор като тестове, въпросници, казуси и др.

В EVN се отнасяме към всички кандидати безпристрастно и с уважение.

Ценим всеки човек и стремим да намерим най-подходящото място за него, защото искрено вярваме, че хората са в сърцето на организацията и че всички ние заедно спомагаме и сме важни за успеха на бизнеса.

Служителите споделят

JobTiger Banner