АББ България

Компания

АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е иновативен технологичен лидер в областта на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика и задвижвания, автоматизация на процеси и енергийни мрежи, които обслужват битови, промишлени, транспортни и инфраструктурни клиенти по целия свят. Продължавайки своята над 130-годишна история в иновациите, АББ днес пише бъдещето на промишлената дигитализация с две направления с ясна стойност: осигуряване на електричество от всяка една електроцентрала до всеки един електрически контакт и автоматизиране на всички промишлени отрасли от естествени ресурси до завършени продукти.

АББ има над 2 300 служители в България и оперира с централен офис в гр. София и четири клона на компанията в страната. Две от производствените бази се намират в Раковски и произвеждат електрически компоненти ниско и средно напрежение. Други два завода се намират в гр. Петрич – за продукти ниско напрежение, а в гр. Пловдив има производство за измервателна апаратура. АББ разполага и със сервизен център за турбокомпресори във Варна.

--------------------------

За първи път АББ България дава възможност не само за стаж в един отдел, а за 18-месечна ротационна програма!   Програмата е глобална за АББ, а в България един студент ще спечели възможността да бъде част от това ново предизвикателство, придобивайки опит чрез 6-месечни стажове в различни отдели. Открийте своите интереси, като решавате разнообразни, предизвикателни и въздействащи задачи, работи с много и различни както български, така и международни екипи и  станете част от световната общност на ABB Discovery участниците. Може да кандидатствате до 15 Юли 2021, а началната дата е  1 октомври. Условията са да сте наскоро завършили студенти, да имате по-малко от 2 години професионален опит и да сте готови за нови предизвикателства.

Кандидатствайте тук: https://careers.abb/bulgaria/bg/job/78825101/ABB-Discovery-Rotational-Program-University-Graduates

Научете повече: https://careers.abb/global/en/abb-discovery

Обяви

Дейност

Работеща чрез четири основни бизнеса – Електроснабдяване и електрообзавеждане, Автоматизация на процеси, Задвижване, Роботика и дискретна автоматизация – АББ България успешно взима участие в проекти за сградна автоматизация и подобряване на зарядната инфраструктура за електромобили в страната.

Ние, в АББ, сме посветени на разрешаването на най-големите глобални предизвикателства на нашето време. Присъединявайки се към нас, вие ще имате възможността да работите с технологии, които имат положително въздействие върху света около нас. Ще станете част от международна култура, в която работата в екип и сътрудничеството водят до успех.

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

AББ e водеща световна технологична компания, която подкрепя трансформацията на обществото и индустрията, за да постигне едно по-продуктивно и устойчиво бъдеще. Свързвайки софтуер с портфолиото си от решения в областите на електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика, автоматизация и задвижвания, АББ надскача границите на технологиите, за да повиши производителността до нови нива. С доказана история на постижения от над 130 години, успехът на АББ е воден от 105 000 талантливи служители в над 100 държави.

Офис

Работно пространство

JobTiger Banner