Пощенска банка / Юробанк България АД

София www.careers.postbank.bg над 300 служителя 109 jobs

Компания

Пощенска банка, част от Юробанк Груп, има над 30-годишно успешно присъствие сред лидерите на банковия пазар в България и е водещ фактор в нововъведенията и формирането на тенденциите в сектора.

Компанията e отличена като „Топ работодател“ от Top Employers Institute, който сертифицира най-добрите места за работа в света.

Обяви

Дейност

Пощенска банка е модерна, универсална банка, която заема стратегическо място в банкирането на дребно и корпоративното банкиране в България. Тя е един от лидерите на пазара на кредитни и дебитни карти, жилищното и потребителско кредитиране, спестовните продукти, както и по отношение на продуктите за корпоративни клиенти – от малки фирми до големи международни компании с присъствие в страната.

Развиваме редица проекти, свързани със социална отговорност и устойчивото развитие на бизнеса и обществото в сферите: образование, култура, грижа за околната среда и дигитални иновации.

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

Като топ работодател нашата банка подкрепя и насърчава талантите, идеите, визията и стремежите на своите над 3000 служители. Създадохме нашето предложение за стойност като работодател, т.нар. Employee Value Proposition (EVP) през погледа на хората в екипа ни, защото те най-точно могат да отговорят на въпроса какво прави нашата банка предпочитано място за работа. Това са нашите силни страни: вдъхновяващо ЛИДЕРСТВО, доказана СТАБИЛНОСТ, динамично РАЗВИТИЕ и изключителна ЕКИПНОСТ. Те са и основните акценти в нашето EVP, създадено през погледа на служителите.

Офис

Офис снимки

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

Кандидатстване

Предизвикай се с нашата куиз-игра „Ново начало“, за да откриеш бързо и лесно кой са най-подходящите позиции за теб.

Виж как в кариерния ни сайт на https://www.careers.postbank.bg/game

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner