Токуда банк АД
Sofia www.tokudabank.bg 50 - 300 employees 5 jobs

Jobs

Activity

Токуда Банк предлага стандартни банкови услуги за граждани и фирми. Портфолиото ни включва разнообразие от кредити – студентски,  ипотечни, потребителски, бизнес кредити, а също така депозити, банкови карти, разплащания, ПОС терминали, др.

Желанието ни като банкова институция с традиции е да достигнем до повече клиенти, както частни лица, така и представители на малкия и средния бизнес, и да покажем, че да работиш с банка може да е лесно и бързо.

Разполагаме със 17 офиса в 13 града в страната. 

Products

Benefits

Corporate Culture

Като отговорен работодател ние се стараем да осигуряваме на нашите служители възможности за реализация и развитие в добра работна среда и приятелски настроен екип от 200 души, които работят в София и в цялата страна.

Приветстваме откритата и директна комуникация на всички нива.

Насърчаваме участието в допълнителни професионални обучения и подкрепяме колегите в техните начинания за придобиване на нови умения и опит.

Част от нашата корпоративна култура са традиционните „зелени петъци”- ден с маратонки, без асансьор, ден за здравословни инициативи.

Eжегодно провеждаме тиймбилдинг за целия екип на банката.

Участваме активно в различни дарителски кампании, за които основен инициатор и „двигател“ е екипът на Токуда Банк

Office

Office Perks

Working Space

Job Application

Всички обяви за вакантни позиции в Токуда Банк се публикуват на нашия сайт (tokudabank.bg, секция Кариери), в основните кариерни сайтове, споделяме ги и в профилите ни в социалните мрежи.

Дори и към момента да няма публикувана обява, можете да кандидатствате при нас, като ни изпратите своето CV на електронен адрес: hr_dept@tcebank.com.

Ако проявявате интерес към придобиване на опит в банкова институция, ще Ви предложим индивидуална стажантска програма. 

Job Interview

Мениджърът на екипа, за който се търси нов служител, провежда интервю с кандидатите, селектирани при първоначалния подбор по документи.

Одобрените кандидати могат да бъдат поканени и на второ интервю с оперативен или изпълнителен директор.

Стремим се да даваме своевременна обратна връзка на всички кандидати.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner