Токуда банк АД
София www.tokudabank.bg 50 - 300 служителя 5 jobs

Компания

Токуда Банк е гъвкава и компактна банка, която в работата си съчетава източните традиции и западните тенденции. Собственост сме на японската компания „Токушукай Инкорпорейтед“ и вече 29 години сме част от динамично развиващия се банков сектор в България.

Мисията ни е да подпомагаме развитието на бизнеса и обществото в България, като предоставяме разумни финансови услуги на физически лица и предприемачи.

За Токуда Банк всеки клиент е ценен и може да разчита на индивидуален подход, съобразно потребностите и възможностите си.

Принципите, които вдъхновяват нашата дейност, са прозрачност, яснота и коректност. Действията ни се ръководят от подход, който балансира интересите на обществото, клиентите, служителите и акционерите.

Символ на ценностите на Токуда Банк е логото на Банката – стилизирана японска хризантема с осем листа („Кику“ на японски ). Тя носи стремежа за дълголетие и подмладяване. Броят на листата – 8, символизира просперитет и богатство, а в друга перспектива – безкрайността.

Обяви

Дейност

Токуда Банк предлага стандартни банкови услуги за граждани и фирми. Портфолиото ни включва разнообразие от кредити – студентски,  ипотечни, потребителски, бизнес кредити, а също така депозити, банкови карти, разплащания, ПОС терминали, др.

Желанието ни като банкова институция с традиции е да достигнем до повече клиенти, както частни лица, така и представители на малкия и средния бизнес, и да покажем, че да работиш с банка може да е лесно и бързо.

Разполагаме със 17 офиса в 13 града в страната. 

Продукти

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

Като отговорен работодател ние се стараем да осигуряваме на нашите служители възможности за реализация и развитие в добра работна среда и приятелски настроен екип от 200 души, които работят в София и в цялата страна.

Приветстваме откритата и директна комуникация на всички нива.

Насърчаваме участието в допълнителни професионални обучения и подкрепяме колегите в техните начинания за придобиване на нови умения и опит.

Част от нашата корпоративна култура са традиционните „зелени петъци”- ден с маратонки, без асансьор, ден за здравословни инициативи.

Eжегодно провеждаме тиймбилдинг за целия екип на банката.

Участваме активно в различни дарителски кампании, за които основен инициатор и „двигател“ е екипът на Токуда Банк

Офис

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

Кандидатстване

Всички обяви за вакантни позиции в Токуда Банк се публикуват на нашия сайт (tokudabank.bg, секция Кариери), в основните кариерни сайтове, споделяме ги и в профилите ни в социалните мрежи.

Дори и към момента да няма публикувана обява, можете да кандидатствате при нас, като ни изпратите своето CV на електронен адрес: hr_dept@tcebank.com.

Ако проявявате интерес към придобиване на опит в банкова институция, ще Ви предложим индивидуална стажантска програма. 

Интервю

Мениджърът на екипа, за който се търси нов служител, провежда интервю с кандидатите, селектирани при първоначалния подбор по документи.

Одобрените кандидати могат да бъдат поканени и на второ интервю с оперативен или изпълнителен директор.

Стремим се да даваме своевременна обратна връзка на всички кандидати.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner