UNIVERSAL qualification and consulting agency лиценз № 962/15.07.2008 г.

София 20 - 50 служителя

Компания

УНИВЕРСАЛ квалификационна и консултантска агенция  е консултант в сферата на човешките ресурси. Фирмата е член на Българска Асоциация на Управленските Консултантски Организации.

Нашата мисия е посредством предлаганите от нас услуги да ви бъдем полезни при създаването, структурирането, управлението и развитието на най-подходящия за вашата фирма екип.

УНИВЕРСАЛ квалификационна и консултантска агенция предлага пълен пакет услуги, включващ консултинг, сервиз и обучение в следните направления:
 Планиране и развитие на човешките ресурси.
 Набиране на персонал.
 Професионален и психологически подбор на персонал.
 Поемане и администриране на персонал.
 Формиране на работни екипи.
 Персонална и екипна психологическа диагностика.
 Оценка на човешките ресурси.
 Управление и мотивация на човешките ресурси.
 Управление на промяната и конфликтология.
 Тренингови програми за обучение и развитие.
 Организационно поведение и бизнес комуникации.
 Трудово – правни консултации.

За периода от създаването на фирмата през 1995 година до сега УНИВЕРСАЛ квалификационна и консултантска агенция се утвърди като партньор на големи мултинационални компании и проспериращи български фирми в области като  банки и застраховане, финансово - счетоводни услуги, информационни технологии и телекомуникации, електроника, хранително – вкусова промишленост, химическа промишленост, търговията, реклама, международни транспортни и куриерски услуги и други.

Екипът на УНИВЕРСАЛ е съставен от високо квалифицирани специалисти с интегративен опит в областта на управлението и обучението на персонала, които с професионализма си съдействат за намиране на точните и перспективни решения там, където това е необходимо. Консултантите на фирмата са членове на Българска Асоциация за Управление и Развитие на Човешките Ресурси.

Благодарение на натрупаният консултантски и сервизен опит в областта на управлението на човешките ресурси, ние се стремим непрекъснато да разширяваме и допълваме предлаганият пакет услуги. Предлагаме ви не просто набор от изолирани услуги, а възможност за създаване на жив действен продукт, в синхрон със специфичните български условия, изработен специално за потребностите и конкретните изисквания на нашите клиенти.

 

JobTiger Banner
Zaplatomer Banner