Sutherland Global
www.sutherlandglobal.bg над 300 служителя 30 jobs

Компания

Съдърланд е компания за дигитална трансформация, ръководена от своя дългогодишен опит.

Повече от 37 години се грижим за клиентите на нашите клиенти, като предоставяме измерими резултати и ускоряваме растежа им. Нашите продукти и платформи, базирани на изкуствен интелект, са изградени с помощта на стабилна интелектуална собственост и автоматизация.

Ние сме екип от професионалисти на световно ниво, оперативно ефективни, културно свързани, отдадени на нашите клиенти и един към друг.

Наричаме го One Sutherland.

През 2008 година в София отваря врати многоезиков офис за обслужване на клиенти. Оттогава до днес в България Съдърланд достига 2,000 служители в 3 различни офиса в София, Бургас и във Варна или в режим работа от вкъщи. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 17 европейски езика.

Обяви

Дейност

Трансформация на бизнес процеси/Аутсорсинг.

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

Прави интересни неща, израствай по свой начин, бъди себе си!

В Съдърланд ще работиш над интересни проекти със страхотни хора с едни от най-големите брандове в света. Тук ти ще развиваш нови умения и опит, работейки в предизвикателна и насърчаваща среда. Ще поддържаш интересите си живи защото ние вярваме, че уникалната ти перспектива придава допълнителна стойност на твоята работа.

Нашите служители са щастливи тук

Това как служителите ни се чувстват в компанията е сред приоритети ни. Мнението на екипите ни ни помагат да оформим начина, по който правим нещата тук в Съдърланд. 92% от членовете на нашия екип са горди, че работят и са част от Съдърланд, a 97% от членовете на нашия екип заявяват, че тук се уважават хора от всички култури и произход. Също така 92% казват, че техният мениджър създава култура на доверие и ангажираност в екипите си.

Присъедини се!

Нашите екипи са умните хора, които стоят зад някои от любими брандове в световен мащаб, включително SpotifyHiltonVeritasMcAfee и много други в следните индустрии - технологии, развлечения, търговия, игри, ентърпрайз и други. Възможностите за кариера са в областта на обслужването на клиенти, техническа поддръжка, техническо инженерство, бек-офис поддръжката, продажби и др.

Работи от уюта на своя дом

Работи над интересни проекти където и да си - у дома или в някой от офисите ни по света. 93% от служителите ни работят от вкъщи.

Офис

Офис снимки

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner